Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулось засідання виконавчого комітету.

Дата: 11.11.2022 09:34
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

10 листопада 2022 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради на якому розглядались питання господарської діяльності громади. Серед вирішуваних питань були і ті, що стосувались виконання бюджету, перерозподілу коштів, захисту прав дітей, присвоєння почесного звання «Мати – героїня» п. Когут Г.Й., підписання договору про налагодження партнерських відносин і співпраці між Ходорівською міською радою та Хотінською селищною радою Сумського району Сумської області. Також немаловажним є прийняті рішення про надання дозволу на виготовлення проектно - кошторисної документації по ремонту вулиць міста, а також рішення про надання матеріальної допомоги малозабезпеченим мешканцям громади та людям, які потребують матеріальної допомоги з тих чи інших життєвих обставин.

Стосовно бюджетних питань, у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, обмеженням здійснення видатків бюджету відповідно до Постанови КМУ від 09.06.2021 року № 590 «Про затвердження порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану»,  зменшено бюджетні призначення ( витрати)  на загальну суму 3298,35 тис. гривень. Натомість  вказані кошти було перерозподілено на інші немаловажні потреби територіальної громади. Про конкретно прийняті рішення та перерозподіл коштів можна дізнатись на сайті міської ради.

Загальна сума наданої матеріальної допомоги мешканцям громади, згідно рішень виконавчого комітету становить 125 тис. гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь