Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ВИСТАВКА ТВОРЧИХ РОБІТ ВИКЛАДАЧІВ ХУДОЖНІХ ШКІЛ ТА ВІДДІЛІВ ШКІЛ МИСТЕЦТВ ЛЬВІВЩИНИ, КЕРІВНИКІВ ГУРТКІВ ПОЗАШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЛЬВІВЩИНИ «МІЙ ЯНГОЛ»

Дата: 04.11.2022 15:36
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

 Положення про проведення обласної виставки творчих робіт викладачів художніх шкіл та відділів шкіл мистецтв Львівщини, керівників гуртків позашкільних навчальних закладів Львівщини «Мій Янгол» ( живопис, графіка, скульптура, декоративний живопис, витинанка, народна лялька-мотанка, вироби з соломки, ткацтво тощо). Січень-лютий 2023 р., м. Стрий Львівська область, м. Львів.  Мета виставки: - популяризація образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва України; - розкриття та підтримка творчого потенціалу митців , що працюють в галузі декоративно-ужиткового, образотворчого мистецтва; - встановлення творчих контактів та дружніх стосунків між викладачами Львівщини.  Організатор – Громадська організація «Спілка творчих людей» за підтримки Управління культури, молоді та спорту Стрийської міської ради та Департаменту з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації. КЗ ЛОР «навчально-методичний центр культури та мистецтв Львівщини»

 Умови участі: Для участі у виставці необхідно подати заявку на електронну адресу:  semiart77@ukr.net та завантажити фотографії робіт, пройти відбір до другого туру і надіслати на виставку оригінал власної роботи. Заявка може бути заповнена тільки українською мовою.

 Заявка має містити таку інформацію: 1. Прізвище, ім'я автора 2. Назва закладу, в якому працює викладач 3. Населений пункт, область 4. Номінація 5. Розміри твору (висота, ширина) 6. Контактний мобільний номер телефону.

 Заявка повинна бути подана до 5 грудня 2022 року включно.

 За результатами розгляду заявок оргкомітет виставки перевіряє відповідність роботи вказаним вимогам та надсилає електронний лист на адресу заявника з пропозицією надіслати/доставити оригінали робіт до оргкомітету виставки для участі у виставці, або надсилає лист з відмовою в участі роботи у виставці.

 Пересилання робіт на виставку: Для участі у виставці учаснику необхідно включно до 15 грудня 2022 року самостійно доставити/відправити Укрпоштою або Новою поштою на адресу оргкомітету оригінал своєї роботи (за кошти учасників). Всі роботи повинні бути доставлені в оргкомітет в упаковці, яка під час транспортування забезпечить їх цілісність та захист від руйнування.

 Загальні вимоги до робіт: Робота повинна бути творчою, самостійною і авторською. Роботи площинні не повинні бути більше 1 метра по ширині .

 Оформлення робіт: Кожна робота повинна мати кріплення (гачки або петлі для підвішування або кріплення/підставки, що попереджають завалювання та падіння об’єкта). До кожної роботи зі зворотного боку повинна бути прикріплена заповнена інформаційна етикетка. Етикетку не можна кріпити на лицьовий бік роботи. Кожен учасник за умови проходження до ІІ туру отримає від оргкомітету лист-запрошення надсилання роботи. Робота повинна бути оформлена охайно.

 Номінації: - живопис, - графіка, - скульптура, - декоративний живопис, - витинанка, - народна, авторська лялька-мотанка, - вироби з соломи, - ткацтво(гобелени) - вишивка, - вироби з дерева, - декоративний розпис, - т.і. 

Категорії учасників – викладачі художніх шкіл та художніх відділів шкіл мистецтв Львівщини, керівники гуртків позашкільних навчальних закладів Львівщини.

 Відкриття виставки: - січень 2023р. у стрийському краєзнавчому музеї «Верховина» (Львівська область, м. Стрий) - лютий 2023р. у м. Львів ?Контакти оргкомітету: E-mail: semiart77@ukr.net Тел. 096-015-45-46(Наталія)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень