Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Дякуємо за допомогу. Загалом, усе добре. Як вдома, тільки трішки не вдома…

Дата: 28.10.2022 10:45
Кількість переглядів: 1033

Фото без описуЦе слова однієї із переселенок з Харківської області, яка зараз  проживає в Ходорові. Випадково зустрілися і поговорили з нею в благодійному фонді «Милосердя Ходорівщини». Жінка вдячна за неодноразову допомогу продуктами, а цього дня вона отримала у фонді одяг, постільну білизну та рушники.

 І таких слів вдячності направду дуже багато від людей, які далеко від своїх домівок і потребують нашої допомоги. Нині на обліку в громаді перебувають більше 600 переселенців.

За сприяння Ходорівської міської ради та благодійного фонду «Милосердя Ходорівщини»  10 разів проведено видачу продуктових наборів, а також засобів гігієни, одягу.

На даний час завершується видача продуктових наборів в жовтні, а також можна отримати постільну білизну, рушники, памперси, одяг.

Ходорівська міська рада дякує за допомогу та співпрацю Марії Павлівні Калинець та Марії Іванівні Носик, а також всім небайдужим мешканцям нашої громади, які допомагають від початку війни всім, хто цього потребує: і переселенцям, і нашим мешканцям, в яких складні життєві обставини.

Якщо у вас є можливість поділитися зимовим одягом, продуктами, то вас завжди радо зустрінуть у благодійному фонді «Милосердя Ходорівщини», який знаходиться за адресою м.Ходорів, вул.Шевченка,38.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень