Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулось засідання виконавчого комітету Ходорівської МТГ

Дата: 12.10.2022 09:57
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

 11 жовтня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради. В ході роботи виконавчого комітету  на розгляд виносилось ряд життєво важливих питань , а саме вирішено питання про надання дозволу на виготовлення проєктно - кошторисної документації по ремонту вулиці Шевченка м. Ходорів до вул. Хутір с. Городище; надано дозвіл мешканцям вул. Чорновола м. Ходорова на проведення робіт, пов’язаних із формуванням крони 15 дерев  та  зрізки чотирьох дерев, які через свій стан становили загрозу життю та здоров’ю мешканцям . Також прийнято рішення про зняття з квартирного обліку Гринькевич Лілію Іванівну, яка проживала в с. Бориничі і знаходилась на обліку через те, що їй було придбано нове житло у м. Ходорові . Також затверджено тарифи на теплову енергію для ТзОВ «Галичбіотепло», що здійснює її виробництво для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджетів та знаходяться на території Ходорівської міської територіальної громади.

Крім вищевказаного прийнято рішення про дофінансування програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і території від надзвичайних ситуацій на 200 тис. гривень; затверджено розпорядження міського голови про   виділення 200 літрів дизпалива військовій частині; прийнято рішення про виділення 100 літрів дизпалива та 160 літрів бензину для РУ ГУ ДСНС України для ліквідації наслідків руйнувань в результаті пошкодження критичної інфраструктури, яке мало місце 10.10.2022 року на території нашої громади.

Рішеннями виконавчого комітету Ходорівської міської ради надано матеріальну допомогу мешканцям громади з причин важкого матеріального становища на суму 79540 гривень. З нагоди прийдешніх свят  Покрови Пресвятої Богородиці,   Збройних сил України,  Українського Козацтва, створення УПА були прийняті рішення про надання матеріальної допомоги учасникам АТО, військовослужбовцям, які виконують свій обов’язок у Збройних Силах України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень