Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Танцювальний колектив " Лужанка" отримав диплом І ступеня на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної, класичної та сучасної хореографії на підтримку збройних сил України "Фольклорний дивосвіт-2022"

Дата: 07.10.2022 10:22
Кількість переглядів: 586

Фото без описуФото без опису

 

1-2 жовтня 2022 року у місті Львові відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної, класичної та сучасної хореографії "Фольклорний дивосвіт - 2022" до Міжнародного Дня Миру. У фестивалі прийняли участь 70 колективів. Ходорівську громаду представляв і танцювальний колектив   «Лужанка» (керівник Василь Луців). Хореографічні композиції «Буковинська мозаїка» та «Гуцулка» у їх виконанні вразили присутніх майстерністю та точністю рухів. Тому члени журі належно оцінили роботу наших юних танцюристів і вони отримали І місце!

Танцювальний колектив «Лужанка» це – вихованці класу хореографії Ходорівської дитячої школи мистецтв ім. Б.-Ю. Янівського, який успішно працює, як філія в селі Бортники під керівництвом Василя Романовича Луціва.

Захід пройшов під гаслом: "Дякуємо ЗСУ!" на підтримку Збройних Сил України.

Щиро подяка організаторам, керівникам, учасникам, батькам колективів та всім, хто долучився до організації та проведенню фестивалю.

Рухаємося до Перемоги!

Все буде Україна!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень