A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Адміністративна послуга «Видача сертифіката племінних (генетичних) ресурсів» надається через ЦНАПи області

Дата: 16.09.2022 11:45
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

 

Відповідно до розпорядження начальника Львівської ОВА від 29.07.2022 №217/0/5-22ВА “Про організацію надання адміністративних послуг” надання адміністративної послуги «Видача сертифіката племінних (генетичних) ресурсів» для суб’єктів племінної справи у тваринництві проводиться через Центри надання адміністративних послуг. Таку адміністративну послугу надають ЦНАПи в районах, містах обласного значення і територіальних підрозділах міст обласного значення. Про це інформують в департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

Суб’єктом надання адміністративної послуги «Видача сертифіката племінних (генетичних) ресурсів» є департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації. Для надання такої послуги департаментом розроблені інформаційна і технологічна картки, які затверджені наказом директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА від 25.08.2022 року № 29-17nakod/01-08/22 та розповсюджені адміністраторам ЦНАПів.

Для отримання адміністративної послуги «Видача сертифіката племінних (генетичних) ресурсів» заявник - суб’єкт племінної справи у тваринництві має звернутись до адміністратора центру надання адміністративних послуг із заявою та надати відповідний перелік документів, а саме:

копії форм племінного обліку відповідно до виду тварин;

копії документів, які підтверджують передавання прав власності на племінні (генетичні) ресурси (договір купівлі - продажу або поставки з додатками, акт приймання - передачі, видаткова накладна, тощо);

копію свідоцтва про реєстрацію в Державному реєстрі суб’єктів племінної справи у тваринництві;

документ, який підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою заявником особою).

Документи подаються заявником або уповноваженою ним особою адміністратору Центру надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) особисто або поштовим відправленням.

Термін виконання адміністративної послуги становить 10 робочих днів та надається безоплатно.

Результатом надання адміністративної послуги є видача сертифікату племінних (генетичних) ресурсів на заявлену кількість племінних тварин, а у разі надання неповної або недостовірної інформації у документах - повідомлення заявнику про відмову у видачі.

«На Львівщині зареєстровано 38 суб’єктів племінної справи у тваринництві різних напрямів спеціалізації, які займаються вирощуванням племінних сільськогосподарських тварин для покращення генетичного потенціалу власного стада та реалізації товарним господарствам, племінна цінність яких підтверджується сертифікатами племінних (генетичних) ресурсів. Попит на племінні високопродуктивні тварини зростає, а щорічний обсяг їх реалізації складає понад 2000 голів або 30-35% вирощеного племінного поголів’я в області», - прокоментувала Людмила Гончаренко, заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.

З детальною інформацією про надання адміністративної послуги через ЦНАПи можна ознайомитись в інформаційній і технологічній картках за посиланням: https://cutt.ly/oVwe43f

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь