Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

На дитячих шахових змаганнях розіграли 36 нагород

Дата: 26.08.2022 08:49
Кількість переглядів: 538

Фото без опису

 На дитячих шахових змаганнях, присвячених Дню Незалежності України, серед юнаків та дівчат 2006 -2016 року народження боротьба велась за 36 нагород. Змагались юні шахісти в окремих різновікових турнірах за коловою системою. Для батьків було відведено окремий клас, на випадок небезпеки. І діти, і батьки мали змогу користуватись бомбосховищем. Крім ходорівчан, у змаганнях брали участь і діти з навколишніх сіл – Вовчатичі, Отиневичі, Городище, Сугрів.

Переможцями турнірів стали Матвій Тітик, Ростислав Дрогомирецький, Андрій Стриганин, Денис Герман, Владислав Терлак (усі з Ходорова), Софія Кузів, Софія Бойко, Вероніка Головчак з Отиневич, Юстина Лозинська з Вовчатич, Каміла Чорна із Садок. Усі переможці турнірів продемонстрували хорошу гру та стовідсотковий результат.

Окремо варто відзначити К.Чорну та С.Кузів, які були наймолодшими у своїх турнірах, а А.Белей – випускник садочку «Вишеньки» програв лише одну партію у турнірі з старшими.

Другі місця здобули – Яна Герман, Софія Магарська, Діана Олеськів, Олег Труш, Артем Белей, Святослав Урваєв, Артем Труш, Матвій Деркач та Захар Грицків (усі з Ходорова), Тетяна Заставна, Вероніка Митенько з Отиневич, Олеся Завада з Вовчатич, Дам’ян Смик та Мар’ян Смик з Городища.

Третіми були – Анна Грицків, Ангеліна Гарапа, Руслан Лешко, Олег Морохівський, Олег Микитин та Володимир Закорчемний з Ходорова, Марія Бойко, Вероніка Антоник, Діана Заставна з Отиневич, Олександр Свіст з Вовчатич.

Переможцям та призерам усіх турнірів вручено грамоти, медалі та солодощі «Рошен». Крім того, наймолодшим учасникам А.Грицків та А.Белею (на фото) вручено кубки.

Щиро вдячний дирекції першої школи за допомогу у підготовці до проведення змагань.

Олег Гулей

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень