A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

НАЙКРАЩІ ВИПУСКНИКИ ГРОМАДИ

Дата: 09.08.2022 12:10
Кількість переглядів: 1443

Фото без опису 

2021/2022 навчальний рік був непростим для усіх учасників освітнього процесу. Пандемія та війна внесли корективи у звичний режим роботи. Але, незважаючи на це, життя в умовах війни продовжується - випускники складають іспити, обирають майбутню професію і виші для вступу.

Цього року традиційного ЗНО не було. Натомість абітурієнти складали національне мультипредметне тестування. Основна сесія НМТ, яка тривала з 22 липня до 04 серпня, завершилася.

Випускники шкіл Ходорівської громади продовжують вражати найвищими результатами. Максимальні 600 балів (200 - з математики , 200 - з української мови , 200 - з історії України ) отримав ЙОРДОВСЬКИЙ АНДРІЙ, по 200 балів з математики - ГІСЬ ЯРОСЛАВ (екстернат) та МОРОХІВСЬКИЙ ЯРОСЛАВ , 192 бали - ФЕДАН УСТИМ – учні Опорного ЗЗСО І-ІІІст. №1 м.Ходорів.

Блискучі результати здачі національного мультимедійного тесту одержали випускники ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 імені Героя України Романа Точина м.Ходорів. А саме, найбільше 200 балів з історії України ­­-ПАСТУХ ХРИСТИНА та КРАЇВСЬКА ТЕТЯНА, з української мови 194 бали –БРИЧ ВІКТОРІЯ та БАРАН ЮЛІЯ, 192 бали з історії України - КУЦАК ОЛЕНА, 190 балів з української мови - КРАЇВСЬКА ТЕТЯНА.

Високими балами можуть похизуватися і випускники ЗЗСО І-ІІІ ст. з ДВ №11с Чорний Острів. Так, ПИЖ ОЛЬГА змогла набрати найвищий 200 бал з історії України та 192 бали з математики. По 192 бали з історії України отримали ГРИДИНСЬКА ЮЛЯ та КРИЖАНІВСЬКА НАДІЯ та 190 балів з української мови - ГРИДИНСЬКА ЮЛЯ.

Вітаємо випускників з високими результатами!Це винагорода за докладені зусилля і наполегливість. Нехай все у вас вийде, нехай попереду чекає світле, яскраве, перспективне і успішне майбутнє! Бажаємо випускникам мирного та легкого вступу до обраних закладів освітиПишаємося вами! А також висловлюємо щиру вдячність їх вчителям за високу педагогічну майстерність, творчість, вміння навчати учнів та формувати успішні особистості!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь