Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Спеціальна комісія перевірила стан укриттів закладів освіти нашої громади

Дата: 08.08.2022 14:29
Кількість переглядів: 1091

 Фото без опису

Головна увага в цьому році приділяється безпечному перебуванню дітей та працівників у закладах освіти.

У Ходорівській громаді перевірили готовність закладів освіти до початку нового навчального року. Головним пунктом на сьогодні є  аудит укриттів. Для цього створена спеціальна комісія, до складу якої увійшли фахівці: відділу освіти, відділу цивільного захисту, ДСНС,  поліції, містобудування та архітектури,  органів місцевого самоврядування.

Головне завдання такої комісії – обстеження наявних будівель (споруд, приміщень) закладів освіти з метою встановлення можливості їх використання для укриття як споруд подвійного призначення, найпростіших укриттів, сховищ. За результатами кожного обстеження комісія склала відповідний акт, який є підставою для прийняття остаточного рішення щодо режиму роботу навчального закладу.

Міська влада забезпечила безпечну роботу дитячих садочків, які на сьогодні працюють. Тому наразі головним залишається питання підготовки шкіл. За сприянням Ходорівського міського голови Олега Коцовського та виконавчого комітету Ходорівської міської ради виділено кошти в сумі 164 700 гривень на обладнання укриттів.

З міркувань безпеки, детальну інформацію по кожній зі шкіл ми не будемо розголошувати, проте директори навчальних закладів обов’язково проінформують батьків про укриття, їх стан та режим навчання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень