Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Завершив роботу християнський табір " У серденьку є Бог та Україна!"

Дата: 02.08.2022 11:12
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

 

"Наставляй малого на добру путь, навіть як постаріється , не зверне з неї". ( "Біблія", Соломонові приповідки 22:6).

З 25 по27 липня у храмі свв.Володимира та Ольги проходив щорічний християнський табір " У серденьку є Бог та Україна!". До роботи табору долучилися понад 100 дітей від 6 до 15 років.

Цьогоріч тематика табору була не лише духовною та розважальною, але й патріотичною. Щодня діти виконували державний гімн України та пісню "Ой у лузі червона калина". Кожен табірний день розпочинався із молитви та занять катехизації , які проводили о.Тарас Гриців, о.Роман Став'яж, Андрій Кравчук та Максим Солтан. Учасники табору мали змогу говорити про Бога англійською мовою у англомовному гуртку разом із наставницею Яриною Медвідь , вивчали пісні у хоровому гуртку під наставництвом Уляни Левицької та Василини Івановської , вчилися надавати домедичну допомогу під наглядом лікаря - інтерна Івана - Станіслава Духнія.

Наставниками таборових гуртків також були керівники гуртків Ходорівського ЦДЮТ. Мар'яна Грай разом із Назаром Костуром вели пластовий гурток та навчали дітей орієнтуванню на місцевості за допомогою компаса , збирати наплічник та розкладати намет, проводили спортивні естафети. Заняття художнього гуртка проводила Соломія Ленишин. Діти малювали плакати, рослину - символ України калину та малюнки для воїнів. Учасники табору залюбки вивчали і танцювали банси та грали ігри разом із Марією Влах.

Дякуємо усій нашій дружній команді за чудову роботу та цікавий досвід.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень