A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Для покращення матеріально технічної бази рятувальників Ходорівською міською радою виділено 150 тисяч гривень

Дата: 22.07.2022 12:27
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

РЯТУВАЛЬНИКИ ЗВІТУЮТЬ!

Протягом І півріччя особовим складом 46 ДПРП (м. Ходорів), 47 ДПРП (с. Журавно) та 16 ДПРЧ (м. Жидачів) 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області здійснено 154 виїзди на ліквідацію пожеж, які виникли на територіях Жидачівської, Журавенської, Гніздичівської та Ходорівської громад. На даних пожежах  рятувальниками було врятовано 8 осіб, 81 будівлю різного призначення, 2 одиниці транспортних засобів. Дана робота належно оцінена Головами даних громад та для покращення матеріально технічної бази рятувальників було виділено: Гніздичівською сільською радою – 400 тис. грн., Жидачівською міською радою - 150 тис. грн., Ходорівською міською радою – 150 тис. грн., Журавенською сільською радою – 50 тис. грн. За дані кошти придбано: карабіни, пожежні рукава, 30 комплектів тепловідбивних костюмів, резервні балони для апаратів захисту органів дихання та зору.

Також для підпорядкованих підрозділів Головами зазначених громад було виділено паливо на ліквідацію пожеж в екосистемах, які виникали на адміністративних територіях впродовж весняного пожежонебезпечного періоду.

Окрім того, головою Жидачівської міської ради Володимиром ЛЕВКОМ в рамках реалізації Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" було передано  спорядження та обладнання: захисні костюми, чоботи, підшоломники, захисні шоломи пожежного, ліхтарі акумуляторні; організовано та передано благодійну допомогу: освітлювальну щоглу, дихальний апарат з панорамною маскою, гідравлічний розкидач з ріжучою головкою та насос двигуна внутрішнього згоряння.

Шановні голови - пане Володимире, пане Ігорю, пане Олеже, пане Василю, - працівники апарату, депутати та члени виконавчих комітетів!

Від імені колективу та від себе особисто дякую Вам за  вагомий внесок у  підтримку боєздатності пожежно-рятувальних підрозділів Стрийщини, чим Ви гарантуєте своїм мешканцям надійне протистояння аваріям, пожежам, стихійним лихам. Бажаю Вам мирного неба, міцного здоров’я, щастя, життєвої енергії. Нехай злагода, достаток та душевний спокій завжди панують у Ваших родинах, а Матір Божа буде Вашою покровителькою і захисницею, вірною помічницею у Вашій діяльності та оберегом на життєвому шляху! Щоб у Вашому житті не було надзвичайних ситуацій!!!!!

 

З повагою,                                                                   Андрій П’ЯСЕЦЬКИЙ

Начальник Стрийського РУ

ГУ ДСНС України у Л/о


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь