Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Чи можна продовжити термін дії старого закордонного паспорта (не біометричного або зразка 1991 року) на період воєнного стану

Дата: 15.07.2022 12:08
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

 

Строк дії паспортів громадянина України для виїзду за кордон, які було оформлено з використанням бланків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України № 1725 від 23.12.2004, № 858 від 26.06.2007, та № 152 від 07.05.2014 рр. може бути продовжено.

Це, зокрема, стосується тих паспортних документів для виїзду за кордон, строк дії яких продовжувався. Однак в даному випадку важливо, щоб у наявності були записи, які це підтверджують (підтверджують факт продовження строку їх дії).

ВАЖЛИВО: строк дії паспорта для виїзду за кордон неможливо продовжити, у разі:

встановлення фактів припинення особою громадянства України;

смерті особи, на ім’я якої було видано закордонний паспорт;

якщо закордонний паспорт заявлений втраченим чи викраденим, або його визнано таким, який оформлено з порушенням законодавства.

Термін такого паспорта продовжується на 5 років. Здійснити таку процедуру можна тільки на наступний день після закінчення такого терміну. Тобто, якщо термін закордонного паспорта закінчується 17.07.2022 р., то продовження можна здійснити 18.07.2022 р.

Продовження терміну паспорта триває від 1 робочого дня (все залежить від завантаженості працівників). Послуга безоплатна та без попереднього запису в електронну чергу (виключно жива черга).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень