A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Дмитро Крайтер: «Дякую файному місту Ходорів, де живуть файні люди!». 

Дата: 29.06.2022 10:51
Кількість переглядів: 580

Фото без описуЄ дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї  злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

З цієї нагоди вчора, 28 червня,  в Ходорівській громаді відбулася низка заходів. Зокрема, це - урочистості в Палаці культури. 

Учасників та гостей заходу привітала секретар ради Марія Гавінська, яка зазначила,  що в такий складний для нашої держави час, напевно не залишилося жодної людини, яка не розуміє важливості незалежності та сили норм Конституції, які закладені в перших трьох статтях Основного Закону: про суверенітет, цілісність, життя, здоров’я, честь та гідність людини. Все те, що для нас найважливіше, ворог хоче  в нас забрати, але ми переможемо. Бо непереможна та нація, яка воює,  складає патріотичні вірші та пісні, народжує дітей. Ми не називаємо їх дітьми війни, ми називаємо їх дітьми перемоги.

Фото без описуІ вже традиційно: від громади подаровано першу вишиванку в житті новонародженого немовлятка Матвійка, який народився в  родині  Крайтер, що приїхала до нас  з Бучанського району Київської області  і на даний час проживає в Ходорові. Приємні слова подяки прозвучали від батька Дмитра для файного міста Ходорова, де живуть файні люди!

Фото без описуГарного настрою та позитивних емоцій додали присутнім учасники святкового концерту, творчі колективи міського Палацу культури та ведучі заходу, представники молодіжної ради при Ходорівській міській раді Марта Макух та Іван Духній.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь