A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Інформація зацікавленим у пошуку роботи.

Дата: 24.06.2022 09:52
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

Державний центр зайнятості

ЛЬВІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОCТІ 

Від початку року працевлаштовано 7221 особу

Упродовж часу повномасштабного вторгнення російського агресора на українську землю Львівська обласна служба зайнятості працевлаштувала 4856 осіб. А загалом від 01.01.2022 до 20.06.2022 місцем праці забезпечено 7221 особу, у тому числі 6015 безробітних.

«У середньому щодня завдяки службі зайнятості до трудової діяльності повертається 60 жителів області», – повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

Він зазначив, що у час війни робота кожного – це своєрідна зброя. Адже безробітний переходить в статус працівника, а значить сплачує податки, відповідно наповнюється бюджет, відновлюється економіка краю, є змога підтримувати армію, допомагати хлопцям на передовій. Тому у службі зайнятості роблять усе можливе, щоби безробітні якомога швидше стали до роботи. На це спрямована низка інновацій, зокрема:

– змінені підходи до пошуку прийнятних варіантів роботи для безробітних. Зокрема після перебування в статусі безробітного понад 30 днів підходящим місцем праці вважаються будь-яка пропозиція працевлаштування (деталі – за посиланням https://bit.ly/3O3m89s).

– для суб’єктів господарської діяльності запроваджена урядова програма, яка передбачає компенсацію витрат з оплати праці за працевлаштування вимушено переміщених осіб у розмірі 6500 грн упродовж двох місяців (інструкція – https://bit.ly/3mY3vYC);

Для ознайомлення з кадровою потребою фірм і компаній діє телеграм-канал Державної служби зайнятості (https://t.me/worknowdcz), шукачі роботи через чат-бот @DCZWorkNowBbot можуть підписатися на розсилку вакансій за регіоном або галуззю, а працедавці – розмістити інформацію про вільні місця праці.

На профілі «Львівська обласна служба зайнятості» у соціальній мережі «Фейсбук» щодня публікується перелік вільних робочих місць і вакантних посад (https://bit.ly/3pZJ7IC). Свіжі пропозиції працевлаштування вміщені на вебсторінці Львівського ОЦЗ (https://lviv.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy).

Окрім того, для клієнтів функціонує офіційний телеграм-канал Львівської обласної служби зайнятості @DCZ_Lviv https://t.me/DCZ_Lviv та діють «гарячі» лінії за номерами телефонів (032)245 05 45, +380966825183, аби кожний міг з’ясувати всі питання у сфері працевлаштування.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи

Львівського обласного центру зайнятості

Тел. 233-71-85


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь