Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Моніторинг якості надання соціальних послуг в Загірочківському старостинському окрузі

Дата: 15.06.2022 08:45
Кількість переглядів: 378

Фото без опису

 

Тривають виїзди працівників відділення соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг по старостинських округах в рамках планової перевірки якості надання соціальних послуг.  

10 червня відбувся виїзд у Загірочківський старостинський округ, де людей обслуговує соціальний робітник Марія Ярославівна Леньо. У неї на обслуговуванні перебуває 6 осіб із сіл Загірочко і Добрівляни.

Участь у моніторингу, окрім завідувача і фахівця відділення соціальної допомоги вдома, взяла староста Ярослава Михайлівна Семигинівська, яка часто навідує одиноких людей, знає їхні турботи та прагне допомогти.

Фото без описуФото без опису

Нарікань на роботу Марії Ярославівни Леньо від її підопічних не було, навпаки, старенькі одинокі з вдячністю відгукувались про свою помічницю, яка часто безвідмовна та завжди хоче догодити. Коли треба прибирає в хаті, готує, чи купує продукти, а за необхідності допомагає поратись на грядках та подає документи на отримання пільг та виплат. З сльозами на очах розповідала 83 річна пані Оля. Вона така дуже дрібненька і живе на краю села) як Марія разом із старостою та діловодом намагались оформити для неї одноразову соціальну виплату, а їм відмовили, бо поважали, що старенька одинока жінка ще в змозі сама про себе подбати. Місцевий художник Ігор Грабар , картини якого прикрашають стіни церкви села Загірочко, неприховано радіє приходам своєї помічниці, яка допомагає йому по господарству і залишає чоловіку час для творчості.

Перевірка якості надання послуг необхідна складова роботи ЦНСП, адже працівники можуть виявити напрямки роботи, яким треба приділити більше уваги, а підопічні центру розуміють, що до їхніх зауважень та побажань дослухаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь