A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Розпочався моніторинг якості надання соціальних послуг в нашій громаді

Дата: 08.06.2022 11:13
Кількість переглядів: 454

   

Фото без описуСоціальну послугу догляд вдома у ЦНСП Ходорівської міської ради отримують одиноко проживаючі, одинокі особи похилого віку та особи похилого віку з інвалідністю, які не здатні до самообслуговування та потребують сторонньої допомоги. Відповідно до затвердженого графіку розпочався моніторинг якості надання послуг у старостинських округах.

7 червня завідувач відділення соціальної допомоги вдома та фахівець із соціальної роботи відвідали підопічних соціальних робітників Ференц Галини Ігорівни, які проживають у селах Букавина і Молотів і Драгомирецької Любомири Богданівни у селі Демидів та перевірили якість надання соціальної послуги.

Без зауважень, а лише з словами вдячності зустрічали старенькі працівників установи. 90-річна пані Марія говорить, що Галина Ігорівна для неї єдина розрада і доглядає за нею, як рідна дочка. Пану Михайлу 81, але він намагається все робити сам і хоче, щоб якнайдовше його носили власні ноги і не підводило здоров’я, адже це головна цінність людини. Однак, він завжди знає, що може розраховувати на допомогу свого соціального робітника. У Пані Катерини з Молотова якраз був 85 –річний ювілей і вона по-родинному запросила свою помічницю Галину Ігорівну відсвяткувати разом із нею. Є і такі, до яких Галина Ігорівна навідується кожного дня, замість запланованих 2-3 разів на тиждень, як наприклад, 93-річна пані Степанія, якій вона кожного дня приносить їсти. Пані Люба з Демидова радіє, що є така людина, як Любомира Богданівна, яка завжди їй допомагає по господарству, на городі, а також розрадить добрим словом. Пані Марії 73 і вона також хоче все робити сама, але після хвороби все частіше потребує сторонньої допомоги і часто телефонує до Любомири Богданівни. А Петро Іванович любить печений домашній хліб, тому пані Любомира приходить до нього місити тісто.

Приємно, що нелегку працю соціальних робітників заслужено оцінюють, адже вони допомагають тим, кому більше нема на кого надіятись і щоденно прикрашають їхню буденність.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь