A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ХОДОРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ   ЗА СІЧЕНЬ-ТРАВЕНЬ  2022 РОКУ

Дата: 06.06.2022 09:29
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

     У січні - травні 2022 року бюджетом Ходорівської міської ради до загального фонду бюджету отримано 82289,0 тис.грн. доходів (з урахуванням міжбюджетних трансфертів). За січень –травень 2022 року власних надходжень отримано в сумі 36638,3 тис.грн. Виконання доходів загального фонду до показників затверджених міською радою на відповідний період, без врахування міжбюджетних трансфертів, становить  100,5%. Темп росту власних доходів до відповідного періоду минулого року склав 111,7 %.

       Надходження у вигляді офіційних трансфертів становлять 45650,7 тис.грн, з яких  -  освітня субвенція  30594,9 тис.грн., базова дотація 12131,5 тис.грн, дотація з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров`я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету – 680,5 тис. грн.; дотація з місцевого бюджету на проведення розрахунків протягом опалювального періоду за комунальні послуги та енергоносії, які споживаються установами, організаціями, підприємствами, що утримуються за рахунок відповідних місцевих бюджетів -2045,0тис.грн.; субвенція з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції – 175,0 тис.грн.; субвенція з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 12,4 тис.грн.; інші субвенції з місцевого бюджету-11,4тис.грн.

До спеціального фонду бюджету міської ради  надійшло 485,2 тис.грн. платежів і зборів (57,2% планових надходжень) , в тому числі: за рахунок власних надходжень бюджетних установ – 459,1 тис.грн.; за рахунок коштів екологічного податку – 21,7 тис.грн.; надходження коштів на відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва  - 1,9 тис.грн.; грошові стягнення за шкоду, заподіяну порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища внаслідок господарської та іншої діяльності -2,5тис.грн.

       Протягом січня-травня 2022 року проведено видатків за рахунок коштів загального фонду (з врахуванням міжбюджетних трансфертів) на загальну суму 69608,8 тис. грн., що становить 79,07%  до запланованих видатків. Зазначені видатки спрямовано в основному на оплату праці працівників освіти, культури, соціального захисту, органу місцевого самоврядування, придбання продуктів харчування для дошкільних та загальноосвітній закладів освіти, оплату послуг (крім комунальних) а також на оплату енергоносіїв та комунальних послуг бюджетних установ.

      За спеціальним фондом бюджету протягом вказаного періоду проведено видатків на загальну суму 264,5,0 тис.грн., що становить 2,15% до затверджених планових показників. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь