A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

31.05.2022 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради

Дата: 31.05.2022 15:24
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

Сьогодні 31.05.2022 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради на розгляд якого виносилось ряд важливих питань такі як життєдіяльності міста , питання про надання матеріальної допомоги особам.

Зокрема,  на засіданні виконавчого комітету  вирішено  питання  про те, щоб без оголошення конкурсу через   воєнний стан в Країні  продовжити дію договору з  КП Ходорівським управлінням  комунального господарства про вивіз твердих побутових відходів у населення громади  в термін не більше як до 01 червня 2023 року.  Також, з метою впорядкування руху транспортних засобів вулицями м. Ходорова прийнято рішення про встановлення відповідних обмежувальних та регуляторних  знаків дорожнього руху на вулицях міста. На розгляд виконавчого комітету було запропоновано проект рішення, що до виготовлення пректно - кошторисної документації  ремонту вулиці Стуса м. Ходорова в результаті чого було прийнято відповідне рішення.

На попередніх засіданнях виконавчого комітету було ініційовано проведення лабораторно аудиторської перевірки ремонту вулиць Героїв  Євромайдану та  І.Франка в м. Ходорові. В результаті проведеної перевірки встановлено, що проведені роботи не відповідають нормативним вимогам і  підрядним підприємством було завдано матеріальної шкоди місту на суму понад 280 тисяч гривень. Сьогодні прийнято рішення, згідно якого зобов’язано  Комунальне підприємство «Ходорівське управління комунального господарства» ініціювати претензійно позовну роботу щодо відшкодування спричиненої шкоди. Таку шкоду може бути відшкодовано шляхом повернення коштів до місцевого бюджету або виконання певного об’єму робіт на суму збитків.

Крім вищевказаного, виконавчим комітетом прийнято ряд рішень по організації діяльності Ходорівської дитячої школи мистецтв ім. Б.Ю. Янівського,  вирішено питання стосовно дітей обділених батьківською опікою, надано статус «сиріт» дітям, батьки яких померли.

На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про надання матеріальної допомоги різним верствам населення Ходорівщини. А саме надано матеріальну допомогу : -  21 учаснику ліквідації наслідків аварії на Чорнобильськеій АЕС;  16 добровольцям, які вирішили добровільно вступити у лави збройного формування; людям, які в силу життєвих обставин потребують матеріальної допомоги. Всього було надано матеріальної допомоги на суму понад 190000 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь