A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Благодійний шаховий турнір

Дата: 16.05.2022 08:46
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

8 травня в приміщенні Ходорівського відділення Технічного коледжу відбувся Благодійний шаховий турнір на підтримку українського війська.

В турнірі взяли участь шахісти Стрия, Дрогобича, Моршина, Рогатина, Миколаєва, Жидачева, Гніздичева, Монастирця і Ходорова. Похвально, що в турнірі брали участь і юні шахісти. Всього 21 учасник. На жаль не всі бажаючі змогли прибути на турнір з різних причин, а найбільше через проблеми з транспортом і дифіцитом пального. Прикро і те, що Ходорів, який ще не так давно славився великокою кількістю шахістів високого рівня, виставив тільки двох учасників – Лешка Ю. і Ковтала В.

Сам турнір проводився за правилами швидких шахів по швейцарській системі в 9 турів з контролем часу – 10 хв плюс 5 сек на кожен хід кожному суперникові. Суддівство турніром здійснював суддя ІІ-Всеукраїнської категорії Олександр Соловйов зі стрия.

Призерами турніру в загальному заліку стали – І місце зайняв 16 річний КМС Дмитро Білецький зі Стрия, який набрав 8,5 очок з 9 можливих, ІІ місце виборов 17-річний першорозрядник Святослав Волощук зі Стрия, набравши 8 очок. ІІІ місце посів КМС Трушак Євген із Рогатина – 6 очок.

4-5-5 місця поділили між собою М.Захарків з Гніздичева, Ю.Лешко з Ходорова та І.Березовський з Монастирця, які нвбрали по 5,5 очок. 7-8 місця, набравши по 5  очок, поділили між собою М.Людкевич з Рогатина і В.Ковтало з Ходорова.

Серед дітей І місце зайняв 12 річний В. Узун з Миколаєва - 4,5 очок. ІІ місце його 8-річний братик П.Узун – 4 очки, ІІІ місце 14-річний О.Кушней зі стрия – 3,5 очок.

Фото без опису

Призери в загальному заліку і серед дітей були нагороджені грамотами Ходорівської міської ради. Такими ж грамотами були нагороджені М.Захарків – кращий серед ветеранів віком до 60 років і В.Ковтало – кращий серед ветеранів віком до 70 років. Грамоту, як наймолодший учасник отримав 8-річний Павло Узун.

Як організатор турніру висловлюю щиру подяку всім за участь і зроблені грошові внески. Гроші в сумі 2400 грн передані у волонтерську копилку при Ходорівській міській раді на потреби українського війська.

Від імені всіх учасників висловлюю вдячність міському голові О.Коцовському за сприяння і підтримку у проведенні, директору коледжу І.Гелей за надане приміщення і доброзичливе ставлення, головному судді О.Соловйову за надані електронні годинники і благодійність, учаснику турніру І.Пирогу за надані шахи, приватному підприємцю П.Юськіву за спонсоровані смаколики для учасників турніру.

Василь Ковтало

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь