Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Відбулось засідання виконавчого комітету Ходорівської МТГ

Дата: 11.05.2022 09:01
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

 10 травня 2022 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради в ході якого було вирішено ряд важливих питань життєдіяльності громади зокрема :

       Звільнено від оплати за харчування у закладах дошкільної освіти Ходорівської МТГ дітей осіб, які взяті на облік (зареєстровані) як внутрішньо переміщені особи і тимчасово проживають на території Ходорівської територіальної громади, що підтверджується відповідними документами.                             

      Затверджено план  заходів на 2022 рік щодо економічного використання коштів освітньої субвенції  з державного бюджету місцевому бюджету.

  Також прийнято рішення про спрямування залишку коштів освітньої субвенції та внесення змін до показників бюджету Ходорівської міської ради на 2022 рік.

       Прийнято також ряд важливих рішень, що регулюють інші сфери діяльності Ходорівської міської ради :

  - Про зняття з квартирного обліку жителя с. Бориничі Зборівського Назара Васильовича, оскільки згідно стану свого здоров’я не може здійснювати самообслуговування  і вести самостійний спосіб життя, потребує постійного стороннього догляду.                         

 - Скасовано ряд попередніх рішень виконавчого комітету Ходорівської міської ради про затвердження проектно-кошторисної документації на поточний ремонт ряду вулиць м. Ходорів, а також :

 - Затверджено проектно-кошторисну документацію на поточний ремонт вулиць Львівська, Грушевського, Б.Хмельницького, Стуса, Привокзальна;

- Надано дозвіл КП «Ходорівське управління комунального господарства» на проведення лабораторних випробувань якості виконання будівельних робіт з капітального ремонту вул. Стрілецька в м. Ходорові;

- Затверджено розпорядження голови Ходорівської міської ради від 04.05.2022 року №3/92 «Про внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій населення Ходорівської територіальної громади та підтримки закладів з питань соціального захисту на 2021 –-2023 рр.».

Крім цього на засіданні виконавчого комітету затверджено  вартість  платних послуг  за  використання стадіону «Будівельник» в м. Ходорів, а також звільнено від оплати організаторів благодійних заходів (футбольні матчі, концерти, інші громадські зібрання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень