Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Знайомтеся – Інна Чернига, гостя Ходорова

Дата: 28.04.2022 11:03
Кількість переглядів: 2039

Фото без опису

На заході, який відбувся 27 квітня в приміщенні міської бібліотеки представниці  жіночого клубу «БЕРЕГИНЯ» мали чудову нагоду ознайомитися  з ментальними  картами «Персона»!

Фото без описуЩиро дякуємо Інні Чернизі та Марті Чаплак за цікаву бесіду, новий досвід та можливість дізнатися  більше про себе та оточуючих завдяки ароматам та техніці візуалізації мислення!

Фото без описуІдея належить Інні Чернизі, яка приїхала до нас з Харківщини

Знайомтеся – Інна Чернига, гостя Ходорова. В Чугуїві, Харківщина, в неї був свій бізнес – утім, чому ж був? Свої справи, які стали продовженням особистості, Інна привезла із собою. «Я люблю людей і парфуми. Тому організувала жіночий клуб, де ми з дівчатами обговорювали усе – від стилістики і нумерології до бізнес-планів. Ну, а парфуми… я абсолютно погоджуюсь з легендарним кутюр’є Юбером де Живанши, що парфум – це візитівка. Без аромату жінка анонімна». Але з власного досвіду Інна знає: запахи здатні ще й рятувати, повертати сили, поновлювати здоров’я. «В мене є свої «слабкі місця», і, звісно, спочатку я лікувалась звичайним чином. Посадила шлунок, печінку… від пігулок лише гіршало. Я зацікавилась нестандартною медициною і прийшла до ароматерапії. Зараз все частіше зустрічаю професійних медиків, які, шоковані, зізнаються, мовляв, за допомогою аромамасел лікую такі запущені стани, що вже й не знаю, що б робив… Звісно, я привезла із собою свої масла (і вони вже не раз допомогли мені пролікувати і застудні явища, і депресивні, і налагодити сон!). Я радо надам ароматерапевтичну консультацію ходорівчанкам і ходорівчанам та гостям Ходорова. Щаслива буду продемонструвати вам усі можливості цілющих масел!» Отже, якщо: - ви давно п’єте ліки, а вам не допомагає; - не довіряєте медичній «хімії» і шукаєте натуропатичні методи; - маєте проблеми зі сном; - хочете підтримати імунітет; - вас гойдає на «емоційних качелях»; - «дістали» хронічні інфекційні болячки; - вам просто цікаво J - телефонуйте Інні Чернизі – і оновлюйтесь! Весна – саме час розквіту найкращих версій себе



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень