Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини з виконкому

Дата: 15.04.2022 10:15
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

14 квітня цього року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради на розгляд якого було винесено ряд важливих питань пов’язаних із життєдіяльністю територіальної громади та необхідних для окремих її мешканців. Зокрема, вирішувались питання по захисту інтересів неповнолітніх осіб які були евакуйовані до Ходорівської громади без супроводу дорослих. З цього приводу  визначено відповідальну особу, яка представлятиме інтереси неповнолітніх при їхній реєстрації як внутрішньо переміщених осіб на території Ходорівської міської ТГ. Також вирішено питання про призначення піклувальників над дітьми які позбавлені батьківської опіки.

            На час дії воєнного стану в Україні є відповідні особливості у фінансово господарській діяльності територіальної громади які вимагали окремого вирішення та корегування. З цього приводу внесено зміни до програми підтримки органів виконавчої влади Стрийського району на 2022 рік. Вирішено питання про встановлення  вартості теплової енергії  в розмірі 3221,8 гривень за 1 Гкал  для Товариства з обмеженою відповідальністю «Ю.Р.О.Л.». Затверджено порядок залучення транспортних засобів, відпуску та списання матеріальних цінностей які задіяні до заходів спрямованих на оборону, цивільний захист, громадську безпеку і порядок, здійснення соціального захисту жителів громади та внутрішньо переселених осіб (евакуйованих), які прибули з інших областей, де ведуться бойові дії.

            Також у робочому порядку виконавчого комітету Ходорівської міської ради вирішено питання про надання матеріальної допомоги на загальну суму 103810 гривень мешканцям територіальної громади, які проживають на території Ходорівської ТГ та, потребуючи таку допомогу, звернулись із відповідними заявами.

            Задоволено клопотання депутатів від політичної партії «Європейська Солідарність» про встановлення банерів у м. Ходорові на підтримку Збройних Сил України з наступним текстом : «Згинуть наші воріженьки як роса на сонці», «Коли за нас Бог, то хто проти нас ? До Римлян 8:31»

            На завершення роботи  голова виконавчого комітету усім подякував за спільну працю.

Слава Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень