Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Давайте знайомитися! Відбулася перша зустріч жіночого клубу

Дата: 11.04.2022 12:10
Кількість переглядів: 1101

Фото без опису

З 24 лютого 2022 року до Ходорівської громади прибуло понад 1500 переселенців. А точніше переселенок, адже більшість гостей – саме жінки з дітьми. Ті, які вже справилися із первинним стресом, дуже хочуть адаптуватися в новому середовищі, мають цікаві вміння та навики щодо різного роду занять і готові ними поділитися, а також відкриті до опанування нового досвіду та знань. Тож ідея познайомитися і подумати, що спільного жінки можуть створити тут і зараз, лежала на поверхні.

За ініціативи секретаря Ходорівської міської ради Марії Гавінської 8 квітня 2022 року у Палаці культури відбулась перша зустріч представниць освіти, культури, охорони здоров’я, депутатського корпусу, молодіжної ради, громадських організацій та переселенок, які на даний час проживають на території Ходорівської громади.

На першій зустрічі представниці місцевої влади розповіли, які можливості є в переселенок і їхніх діток. Душевно й щиро прозвучали сільських старости – в селах громади гостей чекають, їм раді і всебічно допомагають. Учасниці зустрічі розмірковували про організацію уроків української мови для дорослих – це питання болюче, це питання на часі. Дізналися про організацію культурного дозвілля – адже ті ж екскурсії, концерти, майстер-класи з писанкарства тощо створюють чудовий привід зрозуміти Ходорівщину і оцінити її красу й колорит.

Жіночі кола – дієвий інструмент взаємопідтримки й співпраці. Україна зараз дивує весь світ. Віримо, що жіноча творчість «в тилу» теж може бути вражаючою.

Віримо у нашу перемогу,молимось, працюємо,сіємо зерно українства - зберігаємо нашу мову,традиції і звичаї!

Ми-єдина Україна!!!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень