A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Іде війна, але, нажаль, в Ходорові не вщухають політичні баталії.

Дата: 01.04.2022 12:46
Кількість переглядів: 3586

         Фото без опису

       Іде війна, але, нажаль, в Ходорові не вщухають політичні баталії, особливо зі сторони представників Галицької партії. В державі оголошено військовий стан  і в даний момент діють військові закони, зокрема на проведення політичних рухів, скупчення та збирання людей та інше, діють накази обласних, територіальних вийськово – цивільних адміністрацій. Але, виявляється, що закони у військийй час не на всіх діють. Так, верхівка Ходорівського осередку Галицької партії 13.03.2022 року на стадіоні «Будівельник» зібрали без відома міської ради 70 – 80 (в більшості юнаків) людей чоловічої статі. Дізнавшись про це, 14.03.2022 року мною до міської ради було запрошено депутатів Ходорівської міської ради від Галицької партії Ю. Юревича, В. Ольшанського, Р.Тітика, члена виконкому – В.Гавриша, де їм було вказано на неприпустимість вчиненої дії і на що вони хотіли мені щось пояснити, вчинили грубу перепалку та погрожували мені ( «закінчиться війна і ми наведемо порядок, зокрема, Юревич заявив «ми робили, робимо і будемо робити». Погрози лунають і від інших депутатів, зокрема і від депутатки з Галицької партії – М.(О,) Дідик.

            Що до вивішеного банера біля школи №2 та Української Католицької церкви.

         На початку військових дій до мене звернулись вищезгадані депутати з проханням вивішити патріотичний банер на підтримку Збройних Сил України і на що їм було надано усну згоду.Через деякий час, особисто на вулиці, в людних місцях, телефонних розмовах звернулися жителі міста, педагогічний колектив школи №2 зняти даний банер, бо на їхню думку, написання одного непристойного слова, хоч скороченого, але зрозумілого дітям. Хочу зауважити, що даних банерів немає ні в Стрию, Жидачеві, Новому Роздолі, Львові та інших містах. Так, я дав вказівку зняти даний банер, виходячи із вищенаведеного.

            Фейки не заставили себе довго чекати. Появились коментарі згаданих  мною політиків місцевого значення, а до них інші вульгарного та погрожуючого характеру, що підпадає, на мою думку, на добре сплановану акцію. Особливо хочу звернути увагу на допис боягуза, нікчеми, який заховався під ширмою патріота України і мученика – поета Василя Стуса. Це є просто нелюд і крапка, бо не хочу коментувати і опускатись до рівня матюків.

            Хочу одне сказати, що з початком оголошення війни, нападу орків на Україну, я о 06-00 годині  вже був на робочому місці, займався першочерговими організаційними роботами, які ставили районні та обласні адміністрації, зокрема, облаштування першого блокпосту, харчування певної категорії людей, прийманням і розміщенням перших біженців, приведення та комплектування закинутих укриттів та інше, про що на даний час не маю права говорити через воєнний стан. З 24.02. по сьогоднішній день у мене та у певної категорії працівників міської ради вихідних днів ще не було. Оцінку моєї роботи та підлеглих працівників міської ради   проводять уповноважені державні структури. Що до згаданого мною банера, доводжу до відома жителів Ходорівщини, що він знаходився в управлінні житлово-комунального господарства і на другий день був отриманий Ю.Юревичем та В.Ольшанським, М. Дідик.

            «Ура патріоти», є запитання :  чому на даний час банер не вивішено? Немає де?  Немає власних хат? Немає бізнесових споруд? Немає? Немає? Немає?

            Прошу одне, вгамуйтеся, вдумайтеся і перестаньте  погрожувати мені і працівникам підвідомчих структур Ходорівської міської ради.  Україна переможе без вас, бо жоден із вашої «команди»  не зголосився йти на передову і захищати нашу державу, а тут рвати на собі сорочку не потрібно. Закінчиться війна, продовжать свою дію Закони цивільного стану і дозволять мені дальше працювати (не вам вирішувати), а відповідати прийдеться усім тим, хто погрожував мені у військовий час. На минулих чергових виборах жителі Ходорівської міської територіальної громади обрали мене головою, не зважаючи на те, що я знаходився у важкому стані, перебував на стаціонарному лікуванні у лікарні і не мав можливості  зустрічатись із вибоцями, вести  агітаційну роботу, за що я їм щиро вдячний за довіру. Фейки про банер ніби «боїмося», «зняли» і тому подібне залишіть для себе.

            Залишаю за собою право, роз’яснювати, пояснювати у майбутньому про усю важливу інформацію про так званих опозиційних депутатів Ходорівської міської територіальної громади чим на справді ви дихаєте, не ховаючись за чужі зоображення.

До перемоги! Слава Україні!.

Олег Коцовський. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь