A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Особливості ЗНО-2022

Дата: 31.03.2022 15:56
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Здача зовнішнього незалежного оцінювання цього року все ж таки відбудеться, проте у спрощеній формі.

?Попередньо планується, що абітурієнти складатимуть єдиний тест, який включатиме тестові питання з трьох предметів. І такий порядок буде єдиним для вступу на всі спеціальності. Остаточний порядок найближчим часом визначить і затвердить Міністерство освіти і науки України.

?Про це під час брифінгу розповів директор департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації Олег Паска.

?«Міністерство освіти і науки запропонувало непоганий механізм зовнішнього незалежного оцінювання. Це буде тестування з трьох предметів: українська мова (20 питань), історія України (20 питань) і математика (20 питань). З наступного тижня на завдання департаменту спільно із Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти складуть перелік шкіл, де проходитиме тестування. Обиратимуться школи з найкращим технічним забезпеченням і хорошим інтернетом, в обраних закладах буде облаштовано відповідні класи. За нинішніх умов, як виключення, такий механізм вступу у заклади вищої освіти є, на нашу думку, добрим», - зазначив Олег Паска.

?За його словами це попередній механізм. Планують провести тестування у липні. Для участі у тестуванні буде оголошена реєстрація. Також у тестуванні зможуть взяти участь учні, які раніше зареєструвалися на проходження ЗНО. Пробне тестування цьогоріч скасовується.

?Порядок вступу на бюджетну та платну форми навчання у ВНЗ відрізнятимуться. Тестування необхідно пройти тим, хто хоче навчатися на бюджетній формі навчання. Для вступу на платну форму достатньо написати мотиваційного листа.

?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь