A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Фонд соціального страхування України у Львівській області фінансує надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 02.03.2022 року

Дата: 22.03.2022 11:50
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

Кошти повністю перераховані безпосередньо на рахунки роботодавців, з якими, в телефонному режимі, з'ясовано їхню готовність негайно здійснити виплати допомог по тимчасовій непрацездатності, вагітності та пологах своїм працівникам.

Після того, як кошти перераховано на рахунок страхувальника, виплата допомоги працівнику здійснюється у найближчий після дня призначення допомоги строк, установлений для виплати заробітної плати, або відразу після надходження коштів від Фонду.

Попри впровадження в Україні воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування у Львівській області, продовжують свою роботу для забезпечення безперебійного надання допомог за лікарняними, декретних та усіх страхових виплат потерпілим на виробництві._

Евакуйовані працівники, чиї роботодавці не змогли опрацювати їхні лікарняні та подати за ними заяви-розрахунки у зв'язку з бойовими діями за місцем їх розташування, можуть самостійно звернутись до відділень Управління у Львівській області для отримання лікарняних і декретних допомог.

Актуальні номери телефонів та адреси відділень Управління у Львівській області доступні https://cutt.ly/mST30RG

З 18 березня 2022 року Електронний реєстр листків непрацездатності Пенсійного фонду України відновив свою роботу в повному обсязі. Усі е-лікарняні, за якими роботодавці не встигли оформити заяву-розрахунок через відсутність доступу до реєстру, тепер можуть бути опрацьовані та подані до органів Фонду соціального страхування України на оплату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь