A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Коментар міського голови.

Дата: 23.02.2022 10:27
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

Премудра п. Катерина Николин, для того щоб писати «фейки» потрібно розумітись або мати хоч би найменше поняття у побудові бюджетної системи фінансування в Україні, у світі в цілому.

В Україні є маса невирішених питань і проблем, в тому числі і у новостворених територіальних громадах.

Стосовно будівництва спортивного комплексу можна сказати наступне.

Україна підписала меморандум з Європейським банком реконструкції та розвитку про безповоротну позику для фінансування двох напрямків розвитку, це в галузі медицини та спорту. До Вашого відома - Євробанк, ЄБРР, (англ. European Bank for Reconstruction and Development) — міжнародний фінансово-кредитний інститут, який надає допомогу країнам від Центральної Європи до Центральної Азії для проведення ринкових реформ, активного інтегрування економік цих країн у міжнародні господарські зв'язки.

В м. Ходорові є 3 загальноосвітні школи в яких відсутні спортзали та будь-які належні умови зайняття спортом. Тому нам пощастило поборотись за отримання коштів на будівництво сучасного спортивного комплексу в якому можна буде проводити змагання не тільки місцевого значення, а й на рівні області, України та міжнародні . Також можливо буде запросити для участі у змаганнях спортсменів із дорогої Вам Венеції. Так, м и працюємо над тим щоб отримати кошти на будівництво спортивного комплексу.

Переконаний в тім, що маючи таку можливість, Ви особисто не дали б собі ради в цих питаннях.

Якщо нам пощастить у досягненні мети, то ці кошти можуть використовуватись виключно за цільовим призначенням. (Ремонт доріг, трубопроводів та інші ремонтно – будівельні роботи з цих коштів не фінансуються).

Тому,  Ваші «фейки» є безпідставними, не обґрунтованими та спрямовані на організацію деструктивних взаємовідносин між органами місцевого самоврядування та громадою, а отже не займайтесь дезінформацією,  не засмічуйте інтернет простір, не вводьте людей в оману.

Раджу Вам та членам Вашої сім’ї повернутись в Україну, взяти активну участь у розвитку країни, місцевої громади шляхом сплати податків до бюджету з якого проводиться фінансування важливих проблемних питань, це ремонт вулиць, комунікації тощо. А так, Ваші дописи це пустий дзвін, як вище вказано, спрямований на дестабілізацію відносин у громаді.

Читаючи Ваші дописи, люди реагують    коментують, виходячи з поданої Вами неправдивої, викривленої інформації.

Мешканців громади прошу для отримання вичерпної та достовірної інформації звертатись виключно до органу влади -  Ходорівської міської ради.

З Великим вітанням Олег Коцовський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь