A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Кабмін розпочав прийом заявок на присудження премій за особливі досягнення молоді у розбудові України

Дата: 17.02.2022 09:27
Кількість переглядів: 334

Розпочато прийом заявок на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Премію присуджують особам до 35 років за досягнення у розбудові України упродовж 2021 року. Також при цьому можуть враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки.

Щороку присуджується до двадцяти премій у розмірі 50 тисяч гривень кожна. Премію не присуджують повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами.

Для здобуття премії районні держадміністрації, органи місцевого самоврядування, громадські об’єднання, які не мають статусу всеукраїнських, відокремлені підрозділи всеукраїнських громадських об’єднань, благодійні організації, місцеві або регіональні ЗМІ мають можливість подати до 1 березня 2022 року не більше як на одну особу.

При подачі документів необхідно врахувати цю інформацію:

  • пропозиції про присудження премії за затвердженою формою (https://cutt.ly/MU6AeS9).
  • матеріали кандидата на присудження премії (відео-, фото презентації, наукові та навчально-методичні публікації, матеріали в місцевих, регіональних та всеукраїнських засобах масової інформації, на вебпорталах тощо);
  • характеристику кандидата на присудження премії із зазначенням його досягнень (інформації про реалізовані громадські проєкти та отриманий соціальний ефект) за підписом керівника, що скріплюється печаткою;
  • копію паспорта кандидата на присудження премії;
  • копію реєстраційного номера облікової картки платника податку згідно з Державним реєстром фізичних осіб – платників податків, окрім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному перевірчому органу і мають відмітку у паспорті;
  • згоду кандидата на обробку персональних даних;
  • довідку, що підтверджує місце проживання кандидата на здобуття премії, яка видана в установленому порядку;
  • довідку з установи банку щодо рахунку в національній валюті.

Важливо! Повний пакет документів надсилати на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна 42, каб. 313 а.

З деталями можна ознайомитись на сайті Міністерства молоді та спорту України. Форма пропозиції та критерії (https://cutt.ly/yU63J46) висунення кандидата на присудження премії.

Додаткова інформація щодо організаційного, інформаційного та технічного забезпечення присудження Премії за телефоном: (044) 284-30-26 (відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України).

Нагадаємо, торік таку премію присудили львів’янці Христині Ковцун. Справа її життя – надання безплатної правової допомоги ветеранам, учасникам російсько-української війни. З 2016 року Христина надавала правову допомогу в спільноті юристів-волонтерів під егідою громадської організації «Юридична сотня».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь