A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

До уваги мешканців м. Ходорова, вулиць Стрілецької та Стрийської.

Дата: 15.02.2022 16:32
Кількість переглядів: 2978

Фото без опису

         В зв’язку із зміною погодних умов склалась паводкова ситуація на розі вулиць Стрілецької та Стрийської в м. Ходорові, що викликало ряд занепокоєнь і незадоволення серед мешканців . У зв’язку із цим, Ходорівська міська рада повідомляє наступне.

            Протягом 2021 року згідно Програми «Велике будівництво» проводився капітальний ремонт автошляху Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка М-12, який проходить через м. Ходорів, зокрема через вулиці  Стрийська, Шевченка. В ході проведення ремонту вказаних вулиць було здійснено ряд необхідних капітальних  робіт підрядною організацією «Онур».  Однак на даний час роботи в повному об’ємі ще не завершено і протягом 2022 року із настанням сприятливих погодних умов роботи буде відновлено.

 До запланованих робіт у 2022 році внесено – встановлення пішохідних доріжок (тротуарів), будівництво заїздів до прибудинкових територій, встановлення  мережі вуличного освітлення , завершення реконструкції інженерних споруд мережі водовідведення ливневих вод. Крім цього уже вирішено питання встановлення додаткового колектора по відведенню стічних вод на розі вулиць Стрілецької та Стрийської, а також по вул. Тарнавського.

Додатково інформуємо, що через проведення ремонтних робіт газопроводу у м. Ходорові було зруйновано асфальтове покриття вулиць Львівської та Героя Майдану Романа Точина. Тому протягом 2022 року Ходорівською міською радою заплановано провести повний капітальний ремонт вулиць Героя Майдану Романа Точина, ремонт вулиць Львівська, 16 Липня та завершення ремонтних робіт по вул І.Франка.

На даний час Ходорівська міська рада просить вибачення за виникненні незручності та просить поставитись із розумінням до вищевказаних обставин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь