A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ЗВІТИ про роботу дільничних офіцерів поліції сектору превенції відділення поліції №1 Стрийського районного управління поліції

Дата: 21.01.2022 10:56
Кількість переглядів: 347

 

 

ЗВІТ

про роботу дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції №1 Стрийського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області лейтенанта поліції  Гірняка Богдана Петровича

 

Територія обслуговування: с. Загірочко, с. Добрівляни, с. Демидів, с. Молотів, с. Букавина, с. Бортники, с. Голешів, с. Новошино,  с. Молодинче, с. Черемхів, с. Підліски, с. Новосільці, с. Лапшин.

Протягом 2021 року дільничним офіцером поліції Гірняком Б.П. було розглянуто 191 матеріал за зверненням громадян та задокументовано 157 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) 18 адміністративних протоколів, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) 44 постанов про адміністративні правопорушення, за  вчинення дрібної крадіжки (ст. 51 КУпАП) 1 протокол, за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях  (ст. 175-1 КУпАП) 43 протоколи , за незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних речовин ( ст. 44 КУпАП ) 1 протокол та інші.

За порушення карантинних заходів  дільничним офіцером поліції  Гірняком Б.П. було задокументовано 38 адміністративних правопорушень передбачених ст. 44-3 КУпАП.

Крім цього виявлено та задокументовано одне порушення за ч.2. ст. 156 КУпАП ( Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами ), а саме за здійснення реалізації алкогольних напоїв неповнолітнім особам.

Також протягом 2021 року безпосередньо дільничним офіцером поліції  розкрито 9 кримінальних правопорушень.

Протягом звітного періоду неодноразово залучався для охорони громадського порядку, також для проведення спільних рейдів із Держпродспоживслужбою щодо виявлення порушень карантинних заходів, із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення щодо дотримання правил протипожежної безпеки, з працівниками Ходорівської МТГ щодо перевірки житлово-комунальних умов в сім’ях із складними життєвими обставинами, а також вечірніх та нічних рейдів з метою виявлення порушень громадської безпеки, в тому числі вчинених неповнолітніми.

 

ЗВІТ

про роботу старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції патрульної поліції відділення поліції №1 Стрийського районного управління поліції  ГУНП у Львівській області майора поліції  Краївського Ігоря Петровича.

Територія обслуговування: Чорноострівський, Дев’ятниківський, Грусятицький і Вибранівський старостинські округи Ходорівської ОТГ. На вказаній території протягом звітнього періоду , а саме січень– грудень 2021року безпосередньо Краївським І.П. було розкрито 13 кримінальних правопорушень. Серед них вчинення крадіжок, спричинення тілесних ушкоджень, вчинення домашнього насильства.

Протягом цього ж часу  було задокументовано 187 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 КУпАП) -24 адміністративних протоколів, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) -46 постанов про адміністративні правопорушення, за  порушення правил адміністративного нагляду (ст. 187 КУпАП) -5 адміністративних протоколів, за вчинення дрібного хуліганства (ст. 173 КУпАП)-1 адміністративний протокол, за порушення громадянами строків реєстрації вогнепальної зброї (ст. 192 КУпАП)-37постанов про адміністративні правопорушення, за куріння тютюнових  виробів у заборонених місцях  (ст. 175-1КУпАП) -26 постанов про адміністративні правопорушення та інші.

За порушення карантинних заходів було задокументовано 37 адміністративних правопорушень, передбачених ст. 44-3 КУпАП.

Протягом звітного періоду Краївський І.П. неодноразово залучався для проведення спільних рейдів із Держпродспоживслужбою щодо виявлення порушень карантинних заходів, із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення щодо дотримання правил протипожежної безпеки, з працівниками Ходорівської ОТГ щодо перевірки житлово-комунальних умов в неблагополучних та малозабезпечених сім’ях.

Також  проводилась профілактична робота із раніше судимими з метою недопущення вчинення нових злочинів чи правопорушень, здійснювався контроль відносно раніше судимих  осіб, яким судом встановлено адміністративний нагляд. За наявності вчинення правопорушень вказана категорія осіб притягалась до відповідальності згідно чинного законодавства.

 

ЗВІТ

про роботу дільничного офіцера поліції сектору превенції патрульної поліції відділення поліції №1 Стрийського районного управління поліції  ГУНП у Львівській області лейтенанта поліції  Пастернака Богдана Володимировича.

 

Територія обслуговування: Піддністрянський, Жирівський і Отиневицький старостинські округи Ходорівської ОТГ. На вказаній території протягом звітного періоду з моменту призначення на посаду,  а саме серпень–грудень 2021року безпосередньо Пастернаком Б.В., було розкрито 5 кримінальних правопорушень. Серед них вчинення крадіжок, спричинення тілесних ушкоджень, вчинення домашнього насильства.

Протягом цього ж часу  було задокументовано 76 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) -5 адміністративних протоколів, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) -18 постанов про адміністративні правопорушення, за  порушення правил адміністративного нагляду (ст. 187 КУпАП) -1 адміністративних протоколів, за вчинення дрібного хуліганства, за куріння тютюнових  виробів у заборонених місцях  (ст. 175-1КУпАП) -19 постанов про адміністративні правопорушення та інші.

Крім цього виявлено та задокументовано одне порушення за ч.2. ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами ), а саме за здійснення реалізації алкогольних напоїв неповнолітнім особам.

         За порушення карантинних заходів було задокументовано 32 адміністративних правопорушень, передбачених ст. 44-3 КУпАП.

Протягом звітного періоду Пастернак Б.В., неодноразово залучався для проведення спільних рейдів із Держпродспоживслужбою щодо виявлення порушень карантинних заходів, із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення щодо дотримання правил проти пожежної безпеки, з працівниками Ходорівської ОТГ щодо перевірки житлово-комунальних умов в неблагополучних та малозабезпечених сім’ях.

Також  проводилась профілактична робота із раніше судимими з метою недопущення вчинення нових злочинів чи правопорушень, здійснювався контроль відносно раніше судимих  осіб, яким судом встановлено адміністративний нагляд. За наявності вчинення правопорушень вказана категорія осіб притягалась до відповідальності згідно чинного законодавства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь