A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Про патронат над дитиною

Дата: 30.12.2021 16:21
Кількість переглядів: 1015

 Про патронат над дитиною, як нову форму офіційного працевлаштування обговорювали на тематичному семінарі  30 грудня 2021р. в приміщенні  Палацу культури м. Ходорова  за участі  заступника міського голови Ходорівської МТГ Мельник О.В,  представників  Служби  у  справах дітей Мудрої Р.Я. та Герич О.С., директора КУ «Територіального центру соціального обслуговування»  Клапко Х.С.,заступника директора  Ткач С.М. і завідуючої сектором профорієнтації Генеги Р.С. Жидачівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості  та пароха храму  свв.безсрібників і чудотворців Косми і Дам`яна отця Юрія Кучарського

На даному заході були присутні жителі Ходорівської ТГ, які перебувають на обліку в центрі занятості, як безробітні. Герич О.С підготувала змістовну та  інформаційну доповідь про нову комплексну соціальну послугу – патронат над дитиною, що дає змогу якнайкраще врахувати інтереси дитини, яка залишилася без батьківського піклування. Учасників зустрічі також поінформували щодо критеріїв відбору кандидатів у патронатні вихователі, особливості створення та функціонування патронатних сімей та порядок їх фінансування. 

На завершення заходу присутнім запропонували обговорити отриману інформацію в сім’ях під час Новорічних і Різдвяних свят, а в разі прийняття рішення стати патронатним вихователем – звертатися  безпосередньо до Служби у справах дітей виконавчого комітету  Ходорівської міської ради. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь