Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Долучаємось до Всеукраїнської акції "Різдвяний вінок Герою !"

Дата: 24.12.2021 20:50
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

Традицію покладання різдвяних віночків до меморіалів пам’яті загиблих героїв започаткували декілька років тому у Львівській духовній семінарії УГКЦ разом із сім’ями Героїв Небесної Сотні. Згодом до вшанування приєдналась і вся Україна, а особливо міста і села,  де є Герої Небесної Сотні та українські захисники, які загинули на Донбасі.

Учасники акції виготовляють різдвяні вінки, які покладають до пам’ятних місць, а також до могил Героям України. Для виготовлення вінків використовують калину, ялину та синьо-жовті стрічки. Минулого року акція вперше була проведена у нашому місті.

«Кожного року напередодні різдвяних свят ми їздили в Духовну семінарію і кожен привозив з собою сплетений віночок, - розповідає пані Ліля Точин. - Цього року мені не вийшло поїхати і я запропонувала провести таку акцію в Ходорові, адже в нас є Алея Героїв Небесної Сотні Львівщини. Запросили хлопців з Львівської брами».

Віночки власноруч минулого року сплела дружина Героя України,воїна Небесної Сотні Романа Точина п. Ліля із ялини, зібраної на власному подвір’ї. А цього року її підтримали наші Союзянки. Сподіваємося, що традиція приживеться і стане щорічною.

Фото без описуФото без опису

Покладання вінків на Алеї Небесної Сотні у м.Ходорові та на могилах загиблих Героїв Ходорівської громади відбудеться 25 грудня о 11 год.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень