A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Наші «Союзянки», як завжди, активні, креативні та милосердні

Дата: 26.11.2021 16:12
Кількість переглядів: 539

Вчора відбулося засідання  координаційної ради громадської організації "Союз українок". Союзянки обговорили питання про  підготовку та   участь у запланованих заходах до кінця 2021 року.

Зокрема, з їх ініціативи при підтримці Ходорівської міської ради організовується #БлагодійнаАкція_для_дітей_з_інвалідністю та молитовних спільнот Храму св.безсрібників та чудотворців Косми та Дам'яна .

19 грудня вся Україна святкуватиме день святого Миколая Чудотворця. Цей святитель міста Мір Лікійських, який жив у IV столітті, вшановується всім християнським світом, як заступник і покровитель всіх бідних, знедолених, несправедливо ображених, а також всіх подорожуючих. Майже в кожній українській оселі поруч з іконами Спасителя і Богородиці можна побачити і образ святого Миколая Чудотворця. До нього звернені наші молитви і молитви дітей, які готують також листи для Миколая. Але серед нас є діти, які на жаль, не можуть самі написати листа Святому чи попросити у молитві здоров'я - це діти з інвалідністю та особливими потребами. Ми не повинні забувати про них! Вони теж чекають на свято!

Святий Миколай дає нам прекрасний приклад живої, діяльної та жертвенної любові до Бога і ближніх, яка сповнена милосердя й прагнення допомагати іншим. Наслідуймо гарні вчинки Святителя, адже найбільше щастя і найбільше диво – це людська доброта.

У рамках заходу #БлагодійнаАкція_для_дітей_з_інвалідністю відбудеться спільна молитва з батьками хворих діточок до Святого Миколая за їх здоров'я. 

Союзянки просять  зголоситися батьків дітей з інвалідністю, які бажають взяти участь у спільній молитві (контактний телефон 067 708 80 42, Тетяна) та запрошують всіх небайдужих взяти участь у благодійній акції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь