A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Ще раз про наболіле…Чому в садочку «Вишеньки» досі немає опалення?

Дата: 24.11.2021 15:20
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

Як вже всім відомо, цьогорічний початок опалювального сезону був надзвичайно складним для всіх бюджетних установ в Україні. Адже, єдиним учасником,  запропонованим органами державної влади, для постачання газу бюджетним установам за фіксованою ціною у 16554,0 грн. за 1000 куб.м. є  ТОВ«Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг». Інші  постачальники пропонують  ціну  на рівні 35 - 40 тис. грн. за 1000 куб.м. Величезна кількість звернень, які не розглянуті та не погоджені вчасно єдиним постачальником газу за пільговою ціною, призвела до того, що бюджетні установи не увійшли в опалювальний сезон своєчасно.

В Ходорівській громаді на даний час відновлено газопостачання в навчальних закладах.     Єдиний заклад освіти, в якому відсутнє тепло - ЗДО «Вишеньки» (м.Ходорів, вул.Героїв Євромайдану,36-А). Пов'язано це з тим, що на даний час не відбулася закупівля газу через ряд об’єктивних причин. Подається тепло у садок  з індивідуальної котельні, яка перебуває на балансі не відділу освіти, а КП «ХОДОРІВВОДОКАНАЛ». Комунальним підприємством  подано всі необхідні документи для підписання договору з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг». На даний час документи перебувають на розгляді. Після підписання угод  дитячий садочок відновить свою роботу у звичному режимі.

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 23.11.2021 року   міський голова Олег Коцовський  зазначив про те, що міська рада приносить вибачення за ситуацію, яка склалася з опалюванням садочку та  докладає всіх зусиль для вирішення даної проблеми в найкоротший термін. Поки вирішується питання з закупівлею газу, приміщення установи  частково обігрівається електроприладами для дітей, які відвідують садочок. Попередньо обговорено ситуацію на зборах  батьків та визначено кількість дітей, які відвідують садочок.  Станом на сьогоднішній день працює 2 групи (35 дітей).  

Відповідно до протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ходорівської міської ради, керівника установи зобов’язано інформувати батьків, діти яких відвідують садочок,  про  температурний режим в приміщеннях.

 

 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь