A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ходорівської міської ради

Дата: 04.11.2021 12:13
Кількість переглядів: 432

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

ХОДОРІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Стрийського району, Львівської області

81750, м. Ходорів, вул. Грушевського, 38, 53-731,

e-mail:  otg@hodorivska-gromada.gov.ua

                                                                         Затверджую:

                                                                         голова Ходорівської міської ради

                                                                         _______________ Коцовський О.Т.

                                                                          04.11.2021 року

Протокол № 42

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ходорівської міської ради

04.11.2021 року                                                                                         м.Ходорів

10:00год.

   Головував  - О.Т.Коцовський - голова комісії ТЕБ та НС;

  Присутні: заступник   голови комісії – А.П.Батирняк.

   Секретар комісії –О.П.Сорока.

  Члени комісії:

        О.В.Мельник – заступник міського голови.

        І.Я.Глушко - начальник відділу фінансів виконавчого комітету Ходорівської міської ради.

        Г.О.Кравчук - директор КП “Ходорівського управління житлово-комунального господарства”.

         І.Б. Закорчемний - начальник юридичного відділу виконавчого комітету Ходорівської міської ради.     

        Т.В. Швед- директор МКП «Ринок».

         О.П.Сорока - спеціаліст І-ї категорії з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Ходорівської міської ради.

        Х.Р.Добуш - керівник відділу культури туризму і охорони культурної спадщини виконавчого комітету Ходорівської міської ради.

        Н.І.Калинець - керівник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Ходорівської міської ради.

        В.М. Пришляк – директор КП «Ходорівводоканал».

        Н.Я. Баторик – директор КНП «Ходорівська міська лікарня».

        Запрошені:

        М.Д. Гавінська – секретар ради.      

        Я.М. Костур - заступник міського голови.

           Сус Т.Б - нач відділу державного нагляду  санірного законодавства Жидачівського відділення  головного управління держпродспоживслужби  у Львівській області

         Порядок денний:

1.  Про  роботу комунального ринку  на період встановленого “червоного” рівня епідемічної небезпеки поширення  COVID-19 на території Ходорівської МТГ.

2. Про умови праці в органах місцевого самоврядування - освіти, культури, медицин та соціальної сфери на період встановленого “червоного” рівня епідемічної небезпеки поширення  COVID-19 на території Ходорівської МТГ.

         Слухали:

     1.  Про  роботу комунального ринку  на період встановленого “червоного” рівня епідемічної небезпеки поширення  COVID-19 на території Ходорівської МТГ.

2. Про умови праці в органах місцевого самоврядування - освіти, культури, медицин та соціальної сфери на період встановленого “червоного” рівня епідемічної небезпеки поширення  COVID-19 на території Ходорівської МТГ.

       Доповідали:

Т.В. Швед - директор МКП «Ринок».

Н.І.Калинець - керівник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Ходорівської міської ради.

Н.Я. Баторик – директор КНП «Ходорівська міська лікарня».

Сус Т.Б - нач відділу державного нагляду  санірного законодавства Жидачівського відділення  головного управління держпродспоживслужби  у Львівській області:

 За результатами розгляду питання порядку денного позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ходорівської міської ради враховуючи рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27 жовтня 2021 року (протокол № 41) та рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від “27” жовтня 2021 року  (протокол № 29) та протокол №41 від 29.10.2021 року позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ходорівської міської ради,комісія  

ВИРІШИЛА:

1.Дозволити з 04.11.2021 року на території Ходорівської МТГ діяльність ринків (продовольчих та непродовольчих) за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів,  працівників), крім осіб, які не досягли 18 років,   негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-СоV-2, яке проведене не більш як за 72 години   (відвідування закладу, ринку), або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

1.1 Заборонити стихійну торгівлю на вулицях міста Ходорова, зокрема на вулиці Стуса. Торгові ятки з вулиці Стуса перенести на  торгову площу МКП «Ринок».

2.Заборинити з 08.11.2021 року, відвідування місця праці без збереження заробітної плати  працівниками органів місцевого самоврядування Ходорівської МТГ, закладів культури, освіти, медицини без негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-СоV-2, яке проведене не більш як за 72 години  (відвідування місця праці), або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

3. У результаті відсутності фінансування, директору КНП «Ходорівська міська лікарня» обмежити використання експрес тестів, крім екстренних випадків та необхідності госпіталізації. У всіх інших випадках, тестування проводити за рахунок пацієнтів.

4.Ходорівській міській раді проводити інформування населення та роз’яснювальну роботу через доступні заходи масової інформації щодо обов’язкової вакцинації населення.

4.1. Створити мобільну групу з перевірки дотримання карантинних заходів на території Ходорівської МТГ

  5.  Контроль за виконанням рішення позачергового засідання комісії з питань ТЕБ і НС Ходорівської міської ради з цього питання покласти на керівника відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Ходорівської міської ради Калинець Н.І., керівника відділу культури, туризму і охорони культурної спадщини виконавчого комітету Ходорівської міської ради Добуш Х.Р., директора КНП «Ходорівська міська лікарня» Н.Я. Баторик, директора МКП «Ринок» Т.В. Швед та заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 

  Секретар комісії                                                                         Олег Сорока

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь