A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Новини з виконкому

Дата: 28.10.2021 11:14
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

 26 жовтня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради. Було внесено зміни до показників міського бюджету, зокрема, збільшено дохідну частину бюджету за рахунок надходження дотацій та здійснення переданих з державного бюджету видатків на утримання закладів освіти та охорони здоров’я в сумі 1 мільйон 577,9 тисяч гривень. Гроші спрямували на оплату енергоносіїв в лікарні – 707,1 тисяча гривень та закладів освіти в сумі 850,8 тисяч гривень; збільшили дохідну і видаткову частину бюджету на 14 тисяч гривень на придбання навчального приладдя для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей; зменшили бюджетні призначення спеціального фонду бюджету по об'єкту «Капітальний ремонт хірургічного відділення КНП «Ходорівська міська лікарня», які визначені в бюджеті в сумі 358 тисяч гривень і збільшили видатки загального фонду, спрямовуючи дані кошти на поточні ремонти хірургічного відділення в сумі 129,6 тисяч гривень, кабінету чергового лікаря – 123,1 тис. грн., ремонту перев’язувального і травматологічного кабінету в сумі 105,3 тис. грн. Зменшили бюджетні призначення по залишках освітньої субвенції і спрямували їх на придбання мультимедійного обладнання  - 28,7 тис.грн.

Виділили 50 тисяч на фінансування Програми розвитку цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на придбання захисних костюмів і іншого обладнання; 60 тисяч КП «Ходорівське УКГ» на поточні ремонти доріг; 50 тисяч відділу культури  на придбання подарункових наборів для проведення новорічних заходів; спрямували додатково 90 тисяч на об’єкт «Будівництво відеоспостереження у місті Ходорові» у зв’язку із необхідністю проведення додаткових робіт.

 Рішенням виконкому встановили з 01.11.2021 року тариф  на теплову енергію для ТзОВ «Галичбіотепло» та ТзОВ «Ю.Р.О.Л.», що здійснюють її виробництво на установках з використанням альтернативних джерел енергії та постачання для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів на території Ходорівської міської ради в розмірі    1834,61 за 1 Гкал (без ПДВ).      

 Внесли  зміни   до  рішення виконавчого комітету №290 від 15.12.2020р. «Про споживання енергоносіїв  бюджетними установами на  2021р.» у додатку №1 «Ліміти споживання енергоносіїв у фізичних обсягах бюджетними установами на 2021 рік», щодо збільшення  лімітів споживання електричної енергії та спрямували 50 тисяч на оплату енергоносіїв Ходорівської міської ради у зв'язку із збільшеними обсягами споживання. Така необхідність виникла у зв'язку із збільшенням потужностей ЦНАП і адмінбудинку в селі Вибранівка, приєднання будівлі закладу освіти в селі Вербиця.

Визначили спосіб участі у вихованні дитини та дали дозвіл на укладення договору дарування житла, у якому зареєстровані малолітні діти.

Члени виконкому підтримали клопотання до Стрийської РДА щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня» матері п'ятьох дітей Галині Когут.   

Прийняли на обслуговування у відділення  соціальної допомоги вдома КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»  Ходорівської міської ради одиноких непрацездатних громадян та громадян, що проживають самотньо – мешканців села Букавина 1953 та 1960 років народження та міста Ходорова 1939 року народження.

 Надали дозвіл:

- директору КП «Ходорівводоканал» В.М. Пришляку укласти договір постачання природного газу з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».

- на виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт вулиці Героїв Євромайдану та вулиці І.Франка в м.Ходорові».

- на залучення незалежного експерта з метою проведення обстеження виконаних робіт по об'єкту «Капітальний ремонт Народного дому села Грусятичі».

Затвердили проектно-кошторисні документації на:

- «Капітальний  ремонт  громадського будинку (магазину) з пристосуванням його під Народний дім на вулиці Центральній,14  в селі Ліщин» в сумі 577,195 тис.грн.

-  «Реконструкція дороги по вулиці Грушевського від будинку №1 до вулиці Шевченка в місті Ходорів» в сумі 1892,317 тис.грн.

- «Реконструкція вузла обліку газу за адресою: вул.Шевченка,42 м.Ходорів, Львівської області. Ту 479-0421 (реконструкція)» в сумі 115,865тис.грн.

- «Капітальний ремонт вулиці Героїв Євромайдану та вулиці І.Франка в м.Ходорів Львівської області».

Затвердили кошторисний розрахунок вартості об’єктів будівництва:

- «Поточний ремонт кабінету чергового лікаря та вбиральні приймального  відділення КНП «Ходорівська міська лікарня» в сумі 123,097 тис.грн.

- «Поточний ремонт перев’язувальної травматологічного кабінету поліклінічного  відділення КНП «Ходорівська міська лікарня»в сумі 105,332тис.грн.

- «Поточний ремонт хірургічного та перев’язувального кабінетів поліклінічного відділення КНП «Ходорівська міська лікарня» в сумі 129,571 тис.грн.

- «Влаштування та будівництво декоративної огорожі скверу Шевченка в м.Ходорові» в сумі 692 790 тис.грн.

Затвердили акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню - в селі Дуліби на проведення зрізки шістнадцяти дерев (ясен) та КП «Ходорівське УКГ» на проведення зрізки шістнадцяти дерев (ясен).

Внесли зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2021 року №295 і встановили знак 5.44 «Місце зупинки таксі»  на вулиці Привокзальній біля кафе «Гостинна хата».

З нагоди міжнародного Дня сліпих «Біла тростина»   надали грошову допомогу громадянам Ходорівської міської ради  - інвалідам по зору 1 та 2 групи,   за рахунок коштів, передбачених у кошторисі  бюджету міської ради "надання матеріальної допомоги", у сумі чотирнадцять  тисяч гривень. Надали матеріальну допомогу в сумі 1 тисяча гривень учасниці УПА жительці міста Ходорів Білінській Володимирі та вдові учасника УПА  жительці села Бринці – Загірні. Виділили матеріальну допомогу громадянам, згідно поданих заяв, на загальну суму 33 тисячі гривень. Розглянувши звернення від мешканців вулиці Івана Франка, які хочуть будувати каналізацію, виділили 50 тисяч на придбання матеріалів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь