Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Участь у форумі місцевого розвитку

Дата: 06.09.2021 11:36
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

2-3 вересня, Ярослав Костур мав чудову нагоду, приймати участь у V ювілейному Форумі місцевого розвитку у Трускавці, на якому були присутні голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький народні депутати України, перший заступник Міністра розвитку громад та територій України, іноземні делегації, представники місцевих рад з різних регіонів України. Міжнародні партнери, іноземні гості з Польщі, Словаччини, Румунії, Угорщини, які ділилися досвідом проведення реформ та втілення ефективних управлінських практик у державах Центрально-Східної Європи. Форум місцевого розвитку у Трускавці став важливим комунікаційним майданчиком для представників місцевого самоврядування Львівщини, а також наших колег зі всієї України.

Впродовж плідних двох днів Форуму відбувалося спілкування на теми розвитку гірських територій, туризму, безпеки та написання проєктних пропозицій для залучення інвестицій і отримання фінансування в рамках міжнародноЇ технічноЇ допомоги.

Основні тези форуму: «Сильні та самодостатні громади, забезпечення високих стандартів якості життя людей, вмотивовані керівники на місцях – важливе завдання на шляху утвердження демократичних і європейських цінностей в Україні».

Свідчення актуальності проблем розвитку реформи децентралізації та співпраці між органами влади на всіх рівнях, чіткий розподіл повноважень місцевих і державних органів влади стали запорукою того, що на нас чекали конструктивні, плідні дискусії, обмін досвідом задля визначення основних цілей та точок координації зусиль для вироблення дорожньої карти нашого спільного руху вперед!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень