A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Засідання виконавчого комітету

Дата: 05.09.2021 19:47
Кількість переглядів: 432

    Фото без опису

31 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради. Члени виконкому внесли зміни до показників міського бюджету на 2021 рік та схвалили прогноз бюджету міської ради на 2022-2024 роки.

Зокрема,  збільшили дохідну і видаткову частину бюджету на суму 1 мільйон 370,076 тисяч гривень на «Виконання заходів, спрямованих на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» на закупівлю засобів навчання та обладнання (крім комп’ютерного) для учнів початкових класів - 256,411 тисяч гривень, закупівлю сучасних меблів для початкових класів  - 242,760 тисяч гривень, закупівлю комп’ютерного обладнання для початкових класів - 566,337 тисяч гривень, підвищення кваліфікації вчителів - 261, 369 тисяч гривень, проведення супервізії - 43,199 тисяч гривень.

Внесли зміни до бюджету:

- по загальному фонду по  КПКВ 0611021 Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти: зменшили  призначення по КЕКВ 2210 - 54,900 тисяч, КЕКВ 2240 - 73,100 тисячі та відповідно збільшили призначення по КПКВ  0611181 «Співфінансування заходів, що реалізуються за рахунок субвенції на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти Нова Українська школа» для співфінансування по загальному фонду на суму 54,900 тисячі гривень та на спеціальний фонд  в сумі 73,100 тисячі гривень; 

- на реалізацію Програми проведення обласного конкурсу проєктів  місцевих ініціатив у Львівській області  на 2020-2025 роки на «Капітальний ремонт внутрішніх мереж будівлі комунального дошкільного навчального закладу в селі Бортники на суму 250,0 тис.грн. Співфінансування даного об’єкту за рахунок коштів місцевого бюджету - 145,0 тисяч гривень;

на реалізацію Програми  соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО(ООС) та їхніх родин ,бійців – добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025  роки на суму 9 тисяч гривень;

- на здійснення підтримки  окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я за рахунок відповідної субвенції з обласного бюджету на суму 242, 800 тисяч гривень для лікування хворих на цукровий діабет інсуліном і нецукровий діабет десмопресином.

Також внесли зміни до річного розпису  бюджету та  збільшити  видаткову частину:

- на «Забезпечення діяльності водопровідно-каналізаційного господарства» по на суму 7,9 тис.грн. для оплати послуг по поточному ремонту каналізаційної мережі;

- на «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги» на суму 722,1 тис.грн, для безперебійного функціонування ДП «Водоканал»;

- на «Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів» на суму 70,0 тис.грн. для встановлення сигналізації для охорони об’єкту та виготовлення документації  на право власності на землю;

- на «Інша діяльність у сфері державного управління» в сумі 10,0 тис.грн. для сплати судового збору;

- на «Інші заходи в галузі культури і мистецтва» в сумі 500,0 тис.грн. для забезпечення фінансування програми «Духовність рятує світ»

За рахунок переданих коштів спеціального фонду бюджету в сумі 1188,4 тис.грн. та  зменшених бюджетних призначень загального фонду бюджету по КПКВ 0117461 «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету» КЕКВ 2610 на суму 121,6 тис.грн.

Внесли зміни до переліку об’єктів, які будуть фінансуватися за рахунок бюджету розвитку. Ці рішення будуть затверджені на черговій сесії міської ради.

Визначили спосіб участі батька у вихованні малолітньої дитини, доцільність позбавлення батьківських прав та призначення опікуна дитини, надали дозволи на укладання договорів дарування та купівлі-продажу.

Прийняли на обслуговування у відділення  соціальної допомоги вдома КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»  одиноких непрацездатних громадян та громадян, що проживають самотньо, згідно поданих заяв чотирьох людей з Ходорова, Грусятич і Демидова.

Внесли зміни до штатного розпису НВК №11 села Чорний Острів, збільшивши ставку завідувача господарством з 0,5 до 1.

Дали дозвіл на позачергове зарахування  дітей до закладів дошкільної освіти «Ромашка» і «Вишеньки» міста Ходорова з 1 вересня без електронної реєстрації.

Взяли до відома інформацію керівника відділу освіти, молоді та спорту Н.Калинець про стан готовності закладів освіти до початку нового 2021-2022 навчального року.

Призначили комунальне підприємство «Ходорівське управління комунального господарства» управителем багатоквартирних будинків на території міста Ходорова.

Уповноважили заступника міського голови А. Батирняк підписати від імені співвласників багатоквартирних будинків договори з управителем КП «Ходорівське УКГ», обраним за результатами конкурсу, про надання послуги з управління будинком строком на один рік.

 Затвердили проектно-кошторисні документації:

  • «Капітальний ремонт внутрішніх мереж будівлі комунального дошкільного навчального закладу в селі Бортники» в сумі 499,842 тис.грн;
  • «Реконструкція системи водопостачання м.Ходорів, перша черга (с.Садки-НФС)» в сумі 66 843,812 тис.грн;
  • «Капітальний ремонт водогону на вулицях Тернопільська-Героя Майдану Романа Точина в місті Ходорові» в сумі  6 426,738 тис.грн;
  • «Будівництво відеоспостереження у м.Ходорові» в сумі 499,999 тис.грн.

Поновили  в списках на квартирному обліку позачергового забезпечення житлом, як дитину-сироту мешканця Ходорова 2001р.н.

Затвердили акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 25.08.2021р. №13/21 та надали дозвіл жителям вул.Шевченка, 56 міста Ходорова на проведення зрізки одного дерева (горіх)  та провести заходи щодо відновлення зелених насаджень шляхом посадки нових декоративних дерев.

Присвоїли адреси на житлові будинки в Грусятичах, Городищенському, Бринцях-Загірних, Вибранівці, Сугрові, Дулібах, Кам’яному, Ходорові.

Затвердили номенклатуру справ виконавчого комітету Ходорівської міської ради, яка буде введена в дію з 02 січня 2022 року.

Надали грошову допомогу  громадянам, звернення яких були розглянуті  комісією міської ради по розгляду заяв громадян для надання їм матеріальної допомоги у сумі 72 тисячі  гривень.

Надали одноразову матеріальну допомогу в розмірі 3 000 тисячі гривень жительці с.Бринці-Загірні з нагоди 100-літнього ювілею та  матеріальну допомогу  в розмірі  матері загиблого Героя АТО в сумі 5 000 гривень для придбання дров.

У різному члени виконкому підтримали звернення голови спілки ветеранів АТО Ходорівщини С.Осадчука щодо виділення коштів на придбання футбольної форми, оскільки спілка ветеранів АТО Ходорівщини бере участь у різноманітних футбольних турнірах, а також озвучено прохання щодо надання приміщення для засідання спілки.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь