Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Звернення голови!!!

Дата: 20.08.2021 14:46
Кількість переглядів: 2777

Фото без опису

Шановна Ходорівська громадо!

Як нам всім відомо, в межах реалізації проєкту «Велике будівництво» проводиться капітальний ремонт дороги державного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка (через населені пункти Заліски, Жирова, Ходорів, Вовчатичі, Садки).

Міською радою від початку року проводилися зустрічі та обговорення з Службою автомобільних доріг у Львівській області, яка є замовником робіт на М-12,  щодо внесення змін та коректив в проєкт. Керівництву Служби автомобільних доріг хочу особисто подякувати за розуміння та плідну співпрацю, які врахували всі наші зауваження та побажання у реалізації проєкту.

 На даний час, проведено встановлення верхнього шару покриття з розширенням дорожнього полотна та заплановано заміну тротуарів, освітлення, встановлення світлофорів на перехрестях Богуна, 16 Липня і Стрийська, Шевченка, Грушевського і Львівська, Шевченка та Б.Хмельницького. Окрім цього, між населеними пунктами Ходорів та Вовчатичі запроектовано прокласти та облаштувати тротуарні доріжки. Все це сприятиме безпеці нашим громадянам на дорозі.

Також, розпочато капітальний ремонт вулиці Героїв Євромайдану та до кінця 2021 року буде відремонтовано вулиці І.Франка, Романа Точина та Чорновола, які є дотичними до М-12. Паралельно проводиться заміна газопровідних, водопостачальних та каналізаційних мереж.

Але, на превеликий жаль не всі ходорівчани можуть щиро радіти, що в місті відбуваються позитивні зміни. Звичайно, розумію і поділяю думки жителів, що виникає багато незручностей, як для пішоходів так і для автомобілістів у пересуванні містом, тому прошу Вас із розумінням і терпінням поставитися до даної ситуації. Мені боляче, що навколо моєї особи поширюються неправдиві чутки, які як шумовиння річки Луг минуть, а саме: мною поданий судовий позов на підрядну організацію; мене зняли з борту літака, який мав летіти в Америку та оштрафували на 250,00тис.грн; вивели з міської ради в кайданках. Хочу Вас запевнити, що ця інформація є неправдивою.

Я, Коцовський Олег Теодорович, Ходорівський міський голова, щоденно перебуваю на своє робочу місці. Для всіх у кого є сумніви, прошу завітати на особистий прийом, щиро радий буду з Вами поспілкуватися і розвіяти усі компрометуючі, недостовірні факти мого життя, як міського голови.

На підтвердження моїх слів публікую фотографію, яка була зроблена після оперативної наради з працівниками 20.08.2021 року.

        Отож, шановні мешканці напередодні святкування 30-ї річниці Незалежності України і 5-ї річниці створення Ходорівської громади, я спільно з апаратом міської ради, запрошую Вас на святкові заходи, які відбуватимуться у нашому місті і бажаю всім міцного здоров’я, довголіття та людської правдивої мудрості.

 

З повагою міський голова

Олег КОЦОВСЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь