A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Захистіть себе і свої родини! Вакцинуйтеся!

Дата: 02.08.2021 21:15
Кількість переглядів: 552

 

 

 

Фото без опису

Назар рятує здоров'я людей. А його самого захищає щеплення від COVID-19. Чоловік працює у Ходорівській міській лікарні. Робота лікаря вимагає щоденного, часто цілодобового спілкування з різними  людьми. Лікарі одні з тих, хто точно не може перейти на віддалену роботу з дому. Коли запровадили локдаун, Назару, як і іншим працівникам лікарні, довелося працювати з більшою обережністю, ніж раніше. Щойно з'явилася нагода, він щепився — прямо на робочому місці. Отримав уже дві дози, і жодних негативних реакцій чи побічних дій. Назар вирішив вакцинуватися, щоб безпечно спілкуватися з родиною і друзями, а також для того, щоби стати прикладом для своїх пацієнтів.

      Медичні працівники мають високий ризик інфікування. Якщо ви працюєте у закладі охорони здоров‘я, але ще не вакцинувалися, зверніться до свого роботодавця або в пункт вакцинації.

 

    Ольга працює з людьми і для людей. Дбає про гуманітарну сферу громади, працює на благо її розвитку. У неї безліч планів на майбутнє і бачень, як розвинути культуру, медицину, освіту в Ходорівській МТГ. Для того, щоб втілити ці плани в життя, треба мати міцне здоров'я. Ольга одна з перших, хто вакцинувався у громаді. Отримала дві дози вакцини AstraZeneca. Щепилася і почувається цілком добре,  сподівається, що вакцину отримають усі, хто не має протипоказань, бо це найкращий спосіб захиститися.

     Володимир щодня захищає правопорядок в громаді. Робота поліцейським складна і непередбачувана, також вимагає спілкування з людьми. Ніколи не можеш бути впевненим, що поспішаючи на виклик до того чи іншого дому, не наражаєш своє життя на небезпеку. Мова йде не тільки про вчинки злочинців, а й про те, здорові вони чи ні. Щоб захистити себе, виконуючи обов’язок перед громадою та державою загалом, Володимир вакцинувався двічі. Зараз він щодня дбає про порядок і захист інших, в той час як щеплення від  COVID-19 дбає і захищай його самого.

     Працівники важливих структур державної служби належать до груп з високим пріоритетом у вакцинації. Якщо ви з цієї категорії, але досі не отримали щеплення, зверніться до свого роботодавця.

 

    Ваші батьки володіють суперсилою – вони можуть зачарувати онуків своїми розповідями чи хобі! Чого тільки варті історії про їхнє дитинство та молодість. Як зібрати вдома велосипед із різноманітних деталей чи знайти в радіоефірі закордонні станції. Для них це спогади, а для внуків пригоди яскравіші за романи Джоан Роулінг.

     Тепер й у вас є "суперсила" вберегти здоров'я та життя батьків. Запишіть їх та інших старших родичів на вакцинацію. Розкажіть їм, чому важливо вакцинуватися та допоможіть звернутись до сімейного лікаря. Не позбавляйте власних дітей можливості проводити час разом з дідусем чи бабусею! Якщо літні родичі мають питання щодо вакцинації, спробуйте допомогти їм знайти перевірену інформацію.

     КНП "Ходорівська міська лікарня" пропонує БЕЗКОШТОВНО зробити щеплення. Пункт щеплення працює з понеділка по п'ятницю з 13.00 до 15.00 год.  Усім бажаючим за додатковою інформацією можна звертатися за телефонами: 0972339067; 0962697372.
   Медики закладу вкотре наголошують, вакцинація від COVID-19 дозволить захистити себе і свої родини, щоб повернутися до звичного життя. Усі вакцини — безпечні й ефективно формують імунітет.
    Вакцинація – найефективніший спосіб захистись від COVID-19!

 Автор ідеї – міністерство охорони здоров'я України
Підготувала Ярина Мочарська

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь