A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

До уваги мисливців Ходорівської громади!22 серпня у Миколаєві над Дністром відбудеться ІІІ Міжнародний фестиваль #Мисливська_ватра

Дата: 29.07.2021 16:43
Кількість переглядів: 536

Фото без опису

З нагоди 100-річчя створення Українського товариства мисливців та рибалок, а також 30-річчя Незалежності України близько 100 мисливських колективів з різних куточків України та Європи зустрінуться на теренах Миколаївської громади та проведуть дружні мисливські змагання.

Реєстрація команд учасників розпочнеться об 8.00 у Парку 400-річчя міста Миколаєва Львівської області. 9.30 учасники фестивалю пройдуть урочистою ходою вулицями міста, старт конкурсної програми відбудеться о 10.00. Результати змагань організатори підсумують після 18.00, переможці отримають пам’ятні нагороди.

Впродовж дня також відбуватиметься виставка трофеїв і сувенірів від мисливців, виставка мисливських собак, смакування страв традиційної та мисливської кухні, дитяча програма, посвята у мисливці, запальний концерт художніх, етнічних та професійних колективів. На завершення фестивалю, о 20.00 для учасників та гостей запалає справжня мисливська ватра.

Миколаївська районна організація «Українське товариство мисливців та рибалок» виборола перемогу у попередніх змаганнях, які відбувалися у Сколе. Відтак цьогорічне дійство мисливців відбудеться у Миколаєві, а наступний переможець отримає право проводити Міжнародний фестиваль на теренах своєї громади.

Організатори: Українське товариство мисливців та рибалок Миколаївська районна організація, Миколаївська міська рада, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

Контакти організаторів фестивалю:

Марків Ольга – 0989647293 (ЗМІ)

Марків Лідія – 0974794358 (реєстрація учасників)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь