Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Вирішено на виконкомі!

Дата: 27.07.2021 11:56
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

 

         22 липня під головуванням міського голови Олега Коцовського відбулось чергове 8 засідання виконавчого комітету Ходорівської міської ради, в якому взяли участь 20 членів виконкому.  

          Під час засідання розглянуто важливі питання та прийнято відповідні рішення.

          В зв’язку з реалізацією програми Президента «Велике будівництво» а саме проведення капітального ремонту автомобільної дороги загального користування Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Зам’янка, яка пролягає через Ходорів з метою забезпечення належного функціонування  дощової каналізаційної мережі по вул.Шевченка, вирішили внести зміни до показників міського бюджету,

а саме: зменшили бюджетні призначення по об’єкту капітальний ремонт водогону на вул. Тернопільська - Привокзальна на суму 550 тисяч гривень і спрямували дані кошти  на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Капітальний ремонт дощової каналізації на вул.Шевченка в м.Ходорова» (50 тисяч гривень) та  на проведення робіт по цьому ж об’єкту (500 тисяч гривень).  

          У зв'язку з кадровими змінами внесли зміни до рішення виконавчого комітету від 18 лютого 2021 року №32 «Про створення комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення».

          Прийнято рішення про надання фінансової підтримки  в сумі 23,6 тисяч гривень на передплату часопису «Новий Час» для учасників АТО, які проживають на території Ходорівської громади.

          Затвердили розпорядження  міського голови про утворення місцевої комісії з питань формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування у 2021 році субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконавчому комітеті Ходорівської міської ради та протокол №1 засідання комісії, якою було подано пропозиції щодо двох дітей  інвалідів ІІ групи, позбавлених батьківського піклування Пундор Д.З. та Пундор О.З.

          Погодили  структуру та штатну чисельність КНП «Ходорівська міська лікарня» Ходорівської міської ради щодо зменшення штатних одиниць з 199,5 до 190,5 (вторинна медицина) та з 47 до 42,5 (первинна медицина),  встановили тарифи на теплову енергію ТзОВ «Ю.Р.О.Л.» в сумі 1589,94 гривень за 1 Гкал.

Надали дозвіл на виготовлення проектно-кошторисних документацій:

  • покращення  екологічного стану та захисту від підтоплення паводковими водами річки Луг та її виток на території Ходорівської міської ради
  • капітальний ремонт дощової каналізації на вул.Шевченка м.Ходорова

          Затвердили проектно-кошторисні документації:

  • капітальний ремонт дороги на вул.Богуна м.Ходорова (1 млн.930 тис. 64 грн.)
  • капітальний ремонт дороги на вул. 16 липня м.Ходорова (2 млн. 927 тис.291 грн.)
  • капітальний ремонт дороги на вул.Чорновала від будинку №14 до вул.Богуна (2 млн. 56 тис. 378 грн.)
  • поточні ремонти  каналізаційних мереж на загальну суму 637, 8 тисяч гривень (по вул.Шевченка до площі Злуки,  по вул.Шевченка до ОЗЗСО №1,  по вул.Шевченка до стадіону «Будівельник», по вул.Шевченка до вул.Рильського,  по вул.Шевченка до вул.Довгого, по вул.Шевченка №15,  по вул.Шевченка до вул.Ірини Вільде, по вул.Шевченка до вул.Героїв Євромайдану,  по вул.Шевченка до вул. Кропивницького,  по вул.Шевченка до пров.Шевченка,  по вул.Шевченка до буд.№40, по вул.Шевченка до буд.№42,  по вул.Шевченка №66,  по вул.Шевченка до вул.Б.Хмельницького).

       Зарахували на квартирний облік учасника АТО жителя вул.Героїв Євромайдану Козака М.Ю. та включили його у списки на позачергове отримання житла.

          Надали дозвіл:

- на розміщення тимчасових дитячих ігрових приладів на території Ходорівської громади;

- на влаштування декоративної огорожі висотою не більше 1,5 м мешканцям вул.Стуса 2 м.Ходорова.

          Затвердили акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню по вул.Грушевського, 17 в м.Ходорів.

          Затвердили  розпорядження міського голови про підготовчі роботи до розширення дороги на вулицях Шевченка, Грушевського   щодо демонтажу металевої огорожі в сквері Шевченка  та використання елементу металевої огорожі для огорожі кладовища на вул.Богуна).

          Присвоїли адреси на житлові будинки згідно поданих заяв жителів м. Ходорів, сіл Жирова, Отиневичі, Дуліби, Грусятичі.

          Виділили матеріальну допомогу на видання книги С.Крегенбільда про історію села Бортники в сумі 15 тисяч гривень та на видання книги З.Горіна про Ходорівщину 1930-1950 років в сумі 30 тисяч гривень.

          Надали матеріальні одноразові допомоги мешканцям громади 37 тисяч гривень (в тому числі матеріальні допомоги на поховання) та допомогу в розмірі 10 тисяч гривень дитині,  мешканці Ходорівської громади, яка потребує операції.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень