A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Як перевірити стан готовності документа?

Дата: 23.07.2021 12:06
Кількість переглядів: 543

Якщо Ви бажаєте перевірити стан готовності документа, то заходьте за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html і оберіть тип документа.

Результат пошуку буде виведено на сторінці після введення серії та номера паспорта, підтвердження капчі (“я не робот”) та натискання кнопки “Пошук”. При цьому сторінка перезавантажиться.

Серія паспорта у формі книжечки вводиться ВЕЛИКИМИ УКРАЇНСЬКИМИ літерами, а свідоцтва про народження - як зазначено у самому документі.

Зверніть увагу, якщо серія свідоцтва про народження починається з 1 або І, у базі може бути ОДИН ІЗ ТРЬОХ варіантів написання: цифра 1, українська літера І, латинська літера I, в залежності від того, як серію було введено оператором під час оформлення документа.

Серія та номер документа, на підставі якого здійснюється оформлення документа для іноземця або особи без громадянства вводиться БЕЗ проставлення розділових знаків (крапка, кома, крапка з комою, двокрапка, тире, три крапки, знак оклику, знак питання, лапки, дужки, скісна риска, абзац, проміжок).

Крім цього, перевірку стану можна здійснювати лише наступного дня після подання заяви до територіального підрозділу ДМС. У разі якщо протягом 48 годин з моменту подання заяви на оформлення, інформація про документ відсутня у сервісі (статус «Інформації не знайдено»), заявникові варто звернутись до територіального підрозділу до якого подавалися документи.

База даних оновлюється 4 рази на добу, внаслідок чого можлива затримка у відображенні даних.

Про статуси оформлення документів у розділі “Додаткова інформація” на офіційному сайті Державної міграційної служби України.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь