Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Підготовку до сесії завершено

Дата: 12.07.2021 23:07
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

Депутати Ходорівської міської ради протягом двох днів працювали  в  профільних депутатських комісіях по розгляду питань порядку денного, які пропонуються до розгляду на черговій  сесії.

Серед основних питань, це питання про виконання   бюджету Ходорівської     міської ради  за  І півріччя  2021 року, затвердження ставок та пільг із сплати земельного податку, орендної плати за землю,  внесення змін до бюджету, затвердження переліку об’єктів культурної спадщини,  створення громадської ради, надання дозволів на виготовлення детальних планів (в тому числі   надання дозволу ТОВ «Вотерпауер» на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування міні гідроелектростанції на річці Дністер за межами населеного пункту села Голешів) та затвердження розроблених на підставі раніше наданих радою дозволів, земельні питання, в тому числі надання згоди на вилучення частини земельної ділянки комунальної власності для розширення дороги державного значення, будівництво якої триває на даний час, а також внесення змін до рішень міської ради.

З проєктами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті Ходорівської міської ради в рубриці «Офіційні документи».

Участь в комісіях брали керівники міської ради  та профільних управлінь і відділів, розробники проєктів рішень.

Депутати дуже ретельно вивчали проєкти рішень, обговорювали та дискутували щодо ключових питань, напрацювали відповідні пропозиції, рекомендації  та підготували висновки.

А вже завтра, 13 липня 2021 року об 11.00. годині, в Палаці культури (вулиця Грушевського, 29) відбудеться чергова V сесія VІІІ скликання Ходорівської міської ради. І, як було анонсовано раніше, вперше засідання сесії міської ради транслюватиметься в режимі онлайн.  

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень