A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

20 червня в м. Ходорові відбувся Відкритий шаховий турнір пам’яті Володимира Бурцева

Дата: 23.06.2021 16:16
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

В.Бурцев був активним шахістом, брав участь у багатьох турнірах, допомагав в організації поїздок Ходорівських шахістів на виїздні турніри. Він завжди був товариським, доброзичливо налаштованим і цікавим у спілкуванні. І хоч проминуло уже 5 років. як він пішов із життя, шахісти його пам’ятають і згадують добрим словом. В знак доброї пам’яті про нього і виникло бажання провести ( вдень 5 роковин) пам’ятний турнір.

Цю пропозицію підтримала родина В.Бурцева і запропонувала матеріальну підтримку у проведенні такого турніру.

   На відкритті турніру після короткого виступу організатори турніру В.Ковтала, присутні вшанували пам’ять про В. Бурцева хвилиною мовчання.

Дочка В. Бурцева Оксана, яка була присутня на відкритті турніру, звернулася до присутніх із словами вдячності за їх участь у турнірі і побажала успішної гри.

Турнір проходив у  приміщенні ЗОШ №3 м. Ходорів і проводив суддя І.Березовський з Монастирця. Він довів до відома учасників, що турнір буде проходити за швейцарською системою в 9 турів по дві партії. Одна по 10 хв. за правилами швидких шахів,друга по 5хв.за правилами бліцу. Пари суперників визначала програма.

Уже після третього туру виявився одноосібний лідер турніру І.Пиріг з Гніздичева, який і став переможцем турніру і набрав 15 очок з 18 можливих. Друге місце виборов Ходорівчанин Ю.Лешко набравши 13,5 очок а третє  І.Березовський з Монастирця, який набрав 12,5 очок.

Високий результат-11 очок і четверте місце виборів його односельчанин В.Салій. Місце від п’ятого по десяте, набравши по 10,5 очок розділили Ходорівчани Д. Ратич і В.Ковтало, А. Кобрій з Гніздичива, В. Тячун з Ходорова і І. Гілецький з Любші.

Переможець турніру І.Пиріг був нагороджений пам ’ятним Кубком, Грамотою Ходорівської міської ради і грошовою премією. Такі ж Грамоти і грошові премії отримали Ю.Лешко і І.Березовський за друге і третє місця.

Грошові винагороди за участь в турнірі отримали і всі інші учасники турніру. Всього в турнірі брали участь 18 учасників.

Після вручення нагород всіх нагород всіх учасників було запрошено до гостинного столу, який приготувала родина В.Бурцева.

За християнською традицією перед поминальною трапезою всі учасники щиро помолилися.

На завершення учасники турніру відзначили добрі умови проведення турніру і висловили велику вдячність родині В.Бурцева. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь