A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

ВИКОНАННЯ БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ ЗА СІЧЕНЬ-КВІТЕНЬ 2021 РОКУ

Дата: 15.05.2021 12:31
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

У січні - квітні 2021 року бюджетом Ходорівської міської ради до загального фонду бюджету отримано 57082,5 тис.грн. доходів (з урахуванням міжбюджетних трансфертів). За січень - квітень 2021 року власних надходжень отримано в сумі 25993,2 тис.грн. Виконання доходів загального фонду до показників затверджених міською радою на відповідний період, без врахування міжбюджетних трансфертів, становить  101,06%. Темп росту власних доходів до відповідного періоду минулого року склав 118,2 %.

       Надходження у вигляді офіційних трансфертів становлять 31089,3 тис. грн, з яких  -  освітня субвенція  21450,8 тис.грн., базова дотація 8807,6 тис.грн, дотація з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров`я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету – 508,6 тис.грн.; субвенція з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції – 84,4 тис.грн.; субвенція з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 13,3 тис.грн.; субвенція з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров`я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету – 224,6 тис.грн.(на придбання інсуліну).

До спеціального фонду бюджету міської ради  надійшло 843,6 тис.грн платежів і зборів (95,6% планових надходжень) , в тому числі: за рахунок власних надходжень бюджетних установ – 417,3 тис.грн; за рахунок коштів екологічного податку – 12,0 тис.грн; надходження коштів на відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва  - 2,0 тис.грн.; кошти від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення 412,3 тис.грн.

       Протягом січня-квітня 2021 року проведено видатків за рахунок коштів загального фонду (з врахуванням міжбюджетних трансфертів) на загальну суму 50339,8 тис. грн., що становить 87,7%  до запланованих видатків. Зазначені видатки спрямовано в основному на оплату праці працівників освіти, культури, соціального захисту, органу місцевого самоврядування, придбання продуктів харчування для дошкільних та загальноосвітній закладів освіти, оплату послуг (крім комунальних) а також на оплату енергоносіїв та комунальних послуг бюджетних установ.

      За спеціальним фондом бюджету протягом вказаного періоду проведено видатків на загальну суму 1715,0 тис.грн., що становить 30,0% до затверджених планових показників. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь