A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Бо не кожен день Великдень

Дата: 12.05.2021 10:46
Кількість переглядів: 880

Фото без опису

Великдень в Україні прийнято святкувати три дні, протягом яких віряни христосуються, співають гаївки, обливаються та навідують родичів, а завершується Великодній тиждень провідною неділею, яку ще називають Томина неділя чи Антипасха, цикл Великодніх свят триває 40 днів і завершується святом Вознесіння Господнього. Тому варто підсумувати як весело цьогоріч святкували Великдень у нашій громаді, адже він справді був веселий: карантин послаблено і ми знову змогли розділити радість свята з родичами і друзями, чого нам так не вистачало минулого року.

Життєстверджуючий і позитивний настрій Пасхи несуть невід'ємні атрибути свята – нарядні паски і писанки, що прикрашають великодній стіл. Так, наша писанка чарує своєю красою весь світ.  Працівники культури, активні мешканці, діти по всій громаді долучилися до створення великодніх прикрас:  у кожному куточку майоріли кольорові стрічки і найрізноманітніші писанки: великі і малі, виконані у найрізноманітніших техніках. Писанкові деревця,  прикрашені вікна у школах, народних домах і бібліотеках, святково прибрані вулиці міста, церковні  подвір’я і  храми дихають великодньою радістю і милують око. Незамінними великодніми веселощами є гаївки. У селах громади радісно і весело бавилися і співали гаївок і дорослі, і малі, Великодня радість не оминула нікого.

Дякуємо усім, хто проявив ініціативу, долучився до підготовки і проведення святкових дійств у нашій громаді. Дякуємо за спільну працю і старання!

Створена святкова атмосфера об’єднує всю громаду, всіх нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь