A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

У Ходорові відкрито поліцейську станцію

Дата: 26.04.2021 15:49
Кількість переглядів: 5203

Фото без опису

Сьогодні, 26 квітня 2021 року у Ходорівській міській територіальній громаді відкрито поліцейську станцію у місті Ходорів.
Відкриття відбулося в межах реалізації проекту авторства Національної поліції України, що передбачає функціонування у кожній територіальній громаді поліцейської станції та поліцейського офіцера громади. Відтепер, наша громада, до якої входять 43 села і місто Ходорів, в яких проживають більше 25 тисяч населення, отримала своїх поліцейських  офіцерів громади. Ними стали старший лейтенант поліції Володимир Кулецький і майор поліції Ярослав Зварич. Саме вони перемогли у конкурсному відборі та успішно закінчили тримісячний курс навчання за спеціалізацією .
Начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області капітан поліції Василь Семенюк урочисто вручив офіцерам ключі від службових автомобілів та зброю, а також подяку за участь у проєкті міському голові Олегу Коцовському. Про участь у проекті, втілення якого здавалося "нездійсненною місією" розповіла секретар ради Марія Гавінська. Марія Дмитрівна привітала наших поліцейський і наголосила:

"Що важливо?  Важливо те, що відтепер наші поліцейські офіцери громади будуть знаходитися на території громади, працювати тут та здійснювати прийом громадян у цій поліцейській станції, яку ми сьогодні відкриваємо. Робіть усе можливе, аби люди вам довіряли і відчували себе в нашій громаді безпечно.

Міською радою було виділено кошти на проведення ремонту службового приміщення для розміщення поліцейської станції, закуплено меблі, комп'ютери, принтери та канцелярські товари.
Поліцейський офіцер громади – це ще один крок у реформуванні Нацполіції. Проект передбачає, що офіцер громади повинен забезпечувати правопорядок на своїй території, постійно контактувати з мешканцями, аби своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Тому, бажаємо нашим поліцейським офіцерам плідної роботи, співпраці з старостами, а ми всіляко їм допомагатимемо у їхній повсякденній діяльності",

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь