A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Ходорівську лікарню не впізнати !

Дата: 19.04.2021 16:22
Кількість переглядів: 4427

Робочий тиждень розпочався із приємних подій. Сьогодні міський голова Олег Коцовський разом із заступником Ольгою Мельник відвідали міську лікарню, зустрілися з лікарями КНП «Ходорівська міська лікарня», провели нараду по результатах проведених ремонтних робіт у корпусах та на території  лікарні, які проводилися впродовж 5 років.

Директор КНП «Ходорівська міська лікарня» Н. Баторик разом із завідувачем хірургічного відділення В. Сахаруком  і лікарем – хірургом  Я. Піняком презентували свіжо відремонтоване хірургічне відділення керівництву громади. Міський голова оглянув новенькі палати, перев’язочні  і службові приміщення, поспілкувався з хворими, які перебувають на лікуванні у хірургії, поцікавився їхніми думками стосовно покращення умов в результаті проведення ремонтних робіт.

До слова, впродовж  5 років від створення громади,  збереження вторинної ланки медицини, переведення первинки на новий рівень забезпечення і роботи, ремонт і модернізація приміщень, закупівля необхідної сучасної апаратури, створення нових відділень і т.д. були  одними із пріоритетних напрямків роботи для міського голови.  Вражаючого результату  спільної роботи колективу лікарні і міської ради не помітить лише «сліпий» або байдужий. Ходорівська міська лікарня на даний час пропонує пацієнтам умови перебування не гірші, а інколи і кращі, ніж деякі обласні чи районні лікарні. Приємно чути хороші відгуки про рівень забезпечення і надання якісних медичних послуг у нашій лікарні, які висловлюють  авторитетні особи на рівні області.

На нараді з лікарями Олег Теодорович підбив підсумки  проведення останніх ремонтних робіт в лікарні, поділився із присутніми словами щирої радості і гордості щодо перевтілення лікарні на сучасний медичний заклад, завдяки спільним зусиллям. Також, міський голова поділився намірами співробітництва із Європейським банком реконструкції та розвитку, розповів про умови співпраці і відсоткове співвідношення щодо фінансування спільних проектів. Наголосив, що це унікальна можливість, якою варто скористатися.  Міський голова закликав лікарів до продуктивної співпраці  для ще кращого результату, залучення спонсорів, приваблення пацієнтів широким спектром якісних послуг, які можна надавати у Ходорівській лікарні. Зауважив, що політиці і особистим амбіціям нема місця при прийнятті важливих управлінських рішень, від яких залежить розвиток громади, також підсумував, що варто почати усім політичним силам працювати на результат, а не займатись буквоїдством і перешкоджати реалізації  важливих проектів.

 - Зараз на часі вирішення усіх першочергових і надважливих проблем громади, після цього може й знайдеться час сіяти квіточки. – наостанок зауважив міський голова Олег Коцовський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Що на Вашу думку потрібно перш за все зробити в ОТГ

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь