A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ходорівська міська територіальна громада
Львівської області

Завершується капітальний ремонт хірургічного відділення Ходорівської лікарні

Дата: 13.04.2021 16:19
Кількість переглядів: 988

 

Фото без опису

    Ще в 2020 році в рамках реалізації мікропроєкту, який переміг в обласному конкурсі місцевих ініціатив, розпочато капітальний ремонт хірургічного відділення «КНП Ходорівська міська лікарня» . Загальна вартість робіт згідно проєкту складала 500 тисяч гривень – з них 200 тис.грн. кошти обласного бюджету, 192 тис.грн. –  міського, 108 тис.грн. кошти спонсорів.

    З метою продовження робіт щодо капітального ремонту даного відділення, в тому числі внутрішні роботи всіх приміщень та заміна решти вікон, з міського бюджету було додатково виділено 900 тисяч гривень. Станом на сьогодні у хірургічному відділенні завершується капітальний ремонт, оновлено все, включаючи електрощитові, прокладені нові кабелі, відремонтовано операційний блок, усі санвузли та створено ще два додаткових, маніпуляційні, допоміжні приміщення, покладено нову плитку, замінено двері,  оновлені палати чекають встановлення ліжок та приліжкових тумб.

Фото без опису

    «Тут провели великий обсяг робіт, - розповідає керівник хірургічного відділення Володимир Сахарук. У всіх 23 палатах (14 з яких хірургічні, 9 - травматологічні), створено комфортні умови для перебування пацієнтів, проведення необхідного лікування та оперативних втручань».

    Директор  КНП «Ходорівська міська лікарня» Назар Баторик зазначає, що зовнішній вигляд відділення кардинально змінився, тепер тут затишно, сучасно, комфортно, виконано належний рівень ремонтних робіт. Назар Ярославович радіє, мовляв, це покращить роботу медперсоналу, а в оновлених палатах  пацієнти одужуватимуть швидше!

    У хірургічному відділенні КНП «Ходорівська міська лікарня» працює 30 працівників: 4 лікаря-хірурга, 3 лікаря-ортопед травматолога, 1 лікар-трансфузіолог, 1 лікар-інтерн, 1 старша сестра медична, 11 сестер медичних, 9 молодших медичних сестер. 

    Слід зазначити, що хірургія – одне з найважливіших напрямків медицини. Саме для проведення хірургічних операцій дорослим та дітям у стаціонарних умовах і надання стаціонарної допомоги дорослим та дітям без проведення хірургічних операцій з 01 квітня 2021 року  укладено договір про медичне обслуговування населення з НСЗУ за двома пакетами медичних послуг: «Хірургічні операції дорослим та дітям у стаціонарних умовах», «Стаціонарна допомога дорослим та дітям без проведення хірургічних операцій».

     За час існування лікарня пройшла довгий шлях розвитку. Запорукою високої якості медичної допомоги в КНП «Ходорівська міська лікарня» є висококваліфікований медичний персонал, сучасне технічне оснащення, а також уважне і доброзичливе ставлення до кожної людини, яка довіряє нам турботу про своє здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи впливатиме децентралізація влади на покращення соціально-економічного розвитку міста?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь